Horoscopul Dragostei 10 septembrie. Jocuri de putere?

 Horoscopul Dragostei 10 septembrie. Jocuri de putere?

Venus în Scorpion poate aduce lupte de putere. Fii atent la ce se întamplă în jurul tău și cu puțină sensibilitate poți depăși momentele dificile. Daca te afli la începutul unei relații, lumea  se poate schimba, cum nu ți-ai imaginat niciodată, scrie SHOK.md cu referire la paranteze.

Berbec – În rolul de soție, femeia Berbec este un adevărat rival. Aceasta are nevoie neapărat de un bărbat puternic lângă ea, cu trăsături masculine, care să emane vigoare, trăsături esențiale pe care acest nativ le apreciază pentru căsătorie.

Taur – Este un bun motivator. Alege să se căsătorească cu bărbați drăguți, amuzanți, pentru că ele sunt firi vesele și distractive. De asemenea, femeia din zodia Taur preferă bărbații de succes, însă chiar și pe aceștia obișnuiește să îi cicălească.

Gemeni – Învăluită în mister, femeia Gemeni este ca o oglindă care ascunde multe secrete. Știe sigur ce ales este perfect pentru ea, însă nu își va dezvălui adevărata față înaintea bărbatului niciodată. Partenerul perfect pentru femeia Gemeni este unul extrem de rezistent, pentru că, în caz contrar, sunt șanse mari să se ajungă la despărțire, din pricina controlului pe care îl exercită în general nativul.

Rac – Îi poate reveni titlul de femeia ideală. Însă, este extrem de greu de cucerit și are nevoie de multă convingere pentru a face pasul cel mare. Iar dacă reușește să o convingă, soțul va avea parte de un întreg arsenal: o femeie frumoasă, deșteaptă, bună gospodină și, de ce nu, și o bună amantă. Familia va fi mereu pe primul loc pentru femeia Rac.

Leu – Nativa Leu caută mereu să aibă lumea la picioare, nu degeaba este considerată prințesa zodiacului. Bărbatul pe care ea îl va alege va trebui să îi pună lumea la picioare, să o răsfețe cu cele mai frumoase gesturi și cadouri. Pe scurt, bărbatul trebuie să îi dea tot ce are nevoie.

Fecioară – Această nativă este considerată o soție deșteaptă. Este capabilă să poarte discuții lungi, pe orice subiect și merue va da sfaturi înțelepte. Este și un bun prieten. Însă, egoismul său poate duce la pierderea grupului de prieteni al partenerului, fiindcă este obișnuită să atace atunci când simte că ceva nu îi convine. Cu toate acestea, va ști mereu să își ceară iertare.

Balanță – Este femeia pisică. Drăguță, finuță, grațioasă, cu un aspect feminin, ea preferă oricând munca intelectuală în locul celei din gospodărie. Fară ea, casa este pustie. Partenerul trebuie însă să se asigure că îi oferă suficientă afecțiune.

Scorpion – Vraja sa poate suci mințile oricărui bărbat. Asemenea unei vrăjitoare, aceasta va aduce și bărbatului de lângă ea succesul și bogăția. Frumoasă și deșteaptă, femeia Scorpion are nevoie lângă ea de un bărbat puternic și carismatic.

Săgetător – Este camaradul perfect pentru bărbat, care va merge și prin apă și prin foc pentru el. Femeia Săgetător va căuta un partener în spatele căruia să poată sta. Pentru că este o femeie de succes, bărbatul ar trebui să aibă grijă la pretendenții care vor roi jurul său.

Capricorn – Este femeia cu principii, care are întotdeauna o imagine clară asupra tot ceea ce dorește să facă. Știe exact cu cine trebuie să se căsătorească și ce așteptări are de la partenerul său. Totodată, pentru ea dragostea este adesea o prostie, și nu se va lăsa purtată prea ușor de fiorii acestora. Este foarte atentă și selectivă atunci când vine vorba despre bărbatul de lângă ea.

 Vărsător – Femeia distracției. Adoră spectacolul și distracțiile, motiv pentru care nu prea are treabă și timp de gospodărie. Viață de familie ar trebui să fie la fel de plină de distracție, soțul său având garanția că nu se va plictisi deloc cu ea.

Pești – Femeia Pești poate fi considerată o bună actriță. Se învăluie în mister și așteaptă ca partenerul să o descopere. Este caracterizată de sensibilitate, motiv pentru care are nevoie alături de ea de un bărbat puternic. Dacă este cucerită, ea va fi o soție pentru toată viața. Însă, neapărat, partenerul trebuie să îi fie și un bun prieten. În caz contrar, pleacă.

Maria Palade

https://shok.md/