Horoscopul Gastronomic, regimul alimentar potrivit pentru zodia ta

 Horoscopul Gastronomic, regimul alimentar  potrivit pentru zodia ta
0Shares

Fiecare zodie în parte preferă un anumit fel de mâncare. Aici sunt prezentate principalele obiceiuri gastronomice ale zodiilor.

Berbeci au nevoie de un regim alimentar echilibrat, bazat pe foarte multe legume, care să îi mențină puternici. De felul lor. Berbecii nu consumă foarte multe calorii. Din acest motiv, vor avea rezultate bune în ceea ce fac, numai beneficiind de un regim alimentar consistent și indestulator. Grijile și nervozitatea face parte din existența Berbecilor  de aceea, atunci când iau masa, trebuie să fie întru-un mediu plăcut și liniștit. Ca și preparate culinare, berbecii preferă legume.

Taurii sunt caracterizați de o periculoasă poftă pentru mâncăruri grele și dulciuri. De aceea, ei trebuie să fie patrunși, de ideea că este necesar să facă multe plimbări și exerciți fizice.Ca și preparate culinare, Taurii preferă dulciurile.

Gemenilor se recomandă să bea cât mai multă apă. De regulă, greutatea corporală nu este o problemă, pentru cei născuți sub semnul acestei zodii. Gândurile Gemenilor nu prea îi țin în preajma mâncărurilor. Ca și preparate culinare. Gemenii prefera aperitivile.

Racii pot avea probleme. De la naștere, ei sunt mai rotunjori și de aceea este indicat să slabească în timp. Racii trebuie să consume cât mai multe fructe și legume proaspete. Este de dorit să se țină departe de alimente prăjite, precum și de deserturile grele. “Copii ai Lunii”. Racilor le prind foarte bine exercițiile fizice. Ca și preparate culinare, Racii prefera și legume.

Leii au tendințe către extreme: fie radiază de sănătate, fie au dificultați în acest domeniu. Bolile care îi afectează pe Leii sunt provocați  de un regim alimentar impropriu sau de lipsa exercițiilor fizice. Leii sunt sfatuiți să se preocupe de regimul lor alimentar, cât și de sănătate. Leii trebuie să ia măsuri pe linie alimentară și să facă sport deoarece, riscă să aibă serioase probleme cardiovasculare. Ca și preparate culinare, Leii preferă carnea.

Fecioarele, înfloresc întotdeauna, cu ajutorul vitaminelor și mineralelor. Din meniul acestora nu trebuie să lipsească țelina, morcovii și merele. Nu trebuie să consume  mâncăruri picante. Cerealele și ceaiurile din plante sunt recomandate. Pentru acesti nativi, un regim vegetarian echilibrat este considerat ideal.
ca și preparate culinare, Fecioarele preferă salatele reci

Balanțele au nevoie de echilibru în dragoste, la lucru, în regim alimentar și în general în viață. Balanța ghidează fenomenele din regiunea rinichilor. Prin urmare, cei născuți în această zodie trebuie să bea multe lichide . De asemenea,  se recomandă să uite de mâncărurile grele. In consecință, ei au nevoie de un regim alimentar cu foarte puține grăsimi și cu cât mai puțin zahăr. Totodată, trebuie evitate și alimentele ce pot produce aciditate. Balanțele preferă sucurile naturale.

Scorpionilor le place să pregătească și să consume mâncăruri grele și complicate. Daca este necesar să țină un regim alimentar riguros, Scorpionii au nevoie de foarte multă voință. Sănătatea bună a Scorpionilor, se susține cu un regim alimentar bogat în proteine, cu foarte multe fructe și cu vitamina C. Scorpionii au nevoie și de calciu pentru a se feri de boli de piele, sterilitate și deteriorarea oaselor. Ca și preparate culinare, fripturile sunt pe primul loc în alimentația scorpionilor.

Săgetătorilor le place să mănânce foarte mult, dar nu au dificultați de ordin ponderal, ei fiind oameni ai mișcării. Arcașilor le plac mâncărurile picante și exotice, care în exces, ar putea să-i afecteze. Semnul Sagetatorului ghidează coapsele, șoldurile, nervul sciatic și arterele. In acest context, Arcașii sunt predispuși la boli ale aparatului circulator, la căzături. Săgetătorilor se recomandă să se odihneascã cât mai mult. Ca si preparate culinare iubesc pizza.

Capricornul trăiește deobicei mult, cu toate că vor munci mult în timpul vieții. Aspectul persoanei este de multe ori grav, făra tonuri de comportament colorat. Este aici ceva din funcționarea unui metronom, oamenii-Capricorn fiind cunoscuți ca egoiști și înstrăinați. Capabili de efort îndelungat, nativii în Capricorn au curajul și puterea de-a o lua de la capăt, asemenea unei furnici care duce povara. Femeile-Capricorn au gustul succesului, al victoriei. Oamenii-Capricorn au o mare calitate în raport cu nebuna lume de azi: sunt foarte, foarte adaptabili, atât la bine, cât și la rău. Ca și preparate culinare, Capricornii preferă prăjiturile

Vărsătorii sunt persoane nervoase. Le place să mănânce mai tot timpul, ciugulind din mâncare ori de câte ori au ocazia. Și Vărsătorilor se recomandă fructele și legumele proaspete. Mâncărurile grele îi îngrașă pe Vărsători care au destulă voință pentru a ține un regim alimentar. Semnul Vărsătorului ghidează picioarele, muschii gambei, tendonul lui Ahile și circulația sanguină. Daca un Vărsător are cârcei la picioare, este un semn clar că regimul sau alimentar este deficient. Vărsatorii au nevoie de aer curat, fumul și alte noxe daunându-le foarte mult. Ca și preparate culinare, ei preferă salatele de fructe.

Peștii sunt mai mult nervoși. De aceea, Peștilor  se recomandă să mănânce atunci când sunt liniștiți. De asemenea, trebuie sa evite excesul de alcool. Au nevoie de un supliment de fier, precum și de proteine și vitamine. Celor născuți sub semnul Peștilor, se recomandă să fie grijulii față de picioarele lor. Ca și preparate culinare, Pestii preferă peștele.

Sursa:zodiac24

 

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/