Horoscopul norocului pentru 2022. De la cele mai norocoase zodii, până la cele ghinioniste

 Horoscopul norocului pentru 2022. De la cele mai norocoase zodii, până la cele ghinioniste

Noul an 2022 va aduce multe schimbări. Ca în fiecare an, și 2022 to va fi un an mixt pentru cei mai mulți dintre noi. Fiecare semn zodiacal va trece prin perioade fericite și triste. Vor exista provocări, dar fericirea nu va ocoli niciunul dintre horoscoapele noastre. Acestea fiind spuse, vor fi unii care pot fi considerați semne zodiacale norocoase în 2022, în timp ce alții vor fi mai ghinioniști, scrie SHOK.md cu referire la fresh24.

Te afli în situația de a te întreba cum sau de ce este chiar important să știi dacă norocul te va favoriza sau nu? Vă spunem noi de ce. A avea o idee corectă despre cum te va trata norocul în acest an 2022 ar putea fi un schimbător de joc pentru tine. La urma urmei, norocul este cel care guvernează fiecare aspect al vieții tale, fie că este vorba de viața personală, profesională, financiară sau legată de sănătate. Și să înveți este doamna noroc va fi de partea ta în acest An Nou 2022 ar putea fi lucrul de care ai nevoie pentru a-ți schimba viața. Acest horoscop clasat al semnelor zodiacale norocoase 2022, pregătit de eminenții noștri astrologi, nu numai că te va ajuta să-ți previi viitorul, dar te va și îndruma pe calea cea bună.

1. Balanță

Balanță, anul 2022 va fi foarte bun pentru tine și te va ajuta să îți îndeplinești multe dintre visele tale. Anul va aduce cu sine va fericire sub forma unor schimbări mult dorite. Nu vă faceți griji dacă anul 2021 a fost un pic de recul pentru voi, deoarece anul care vine nu va face decât să vă sprijine. Deschiderea, vulnerabilitatea și progresivitatea ta vor inaugura o nouă zare. Vei străluci în special la locul de muncă, totul datorită gândirii tale inovatoare și abilităților unice de rezolvare a problemelor. Așteaptă-te ca cineva nou și chipeș să intre în viața ta în acest an nou, amintindu-ți de ce deții primul loc în clasamentul 2022 al semnelor zodiacale norocoase.

2. Gemeni

Anul 2022 va fi unul dintre cei mai norocoși ani pentru tine. Acesta este anul în care îți vei îndeplini toate visele unul după altul. Așadar, dacă ai un set de obiective începe să lucrezi la ele încă de la începutul anului. Obiectivele tale pot fi diverse și variate ca natură. Fie că este visul tău să studiezi în străinătate, să-ți ceri partenerul în căsătorie sau să obții o promovare la locul de muncă – acest an norocos te va ajuta să îți îndeplinești visul. Probabil că anul 2021 te-a frustrat la nesfârșit, dar toate lecțiile pe care le-ai învățat pe parcurs îți vor fi cu siguranță utile.

3. Leu

Multe oportunități de aur se vor prezenta în fața ta în acest an și le vei accepta pe toate cu capul sus. Așadar, pregătește-te să ai un an foarte ocupat și orientat spre acțiune. Stelele norocoase strălucesc pentru tine, așa că nu ezita să faci un salt al credinței ori de câte ori este nevoie. Vei avea parte de fiecare dată de o aterizare perfectă în acest an, Leu. Dar ai grijă, nu face compromisuri în ceea ce privește munca ta doar pentru că ești unul dintre semnele zodiacale norocoase în acest an 2022. Realizările tale vor fi direct proporționale cu cantitatea de efort pe care o depui în toate demersurile tale.

4. Vărsător

Norocul nu trebuie să însemne întotdeauna câștiguri bănești sau o viață amoroasă grozavă. Vărsătorule, viața ta personală și profesională va avea parte de suișuri și coborâșuri, dar te vei bucura de armonie și pace pe tot parcursul anului 2022. Nimic nu te va tulbura și nu te va doborî. Te vei simți confortabil și împăcat oriunde te va duce viața și asta este mai mult decât ceea ce au majoritatea. Adevărata fericire poate veni doar dintr-o minte calmă și exact acolo vei fi în acest an.

5. Capricorn

Anul 2022 îți va aduce multe surprize plăcute, Capricorn. Dacă ai fost deosebit de norocos în acest an 2021, pregătește-te să te simți și mai norocos în acest an nou. Conform horoscopului tău 2022, vei fi întâmpinat doar cu frumusețe, bucurie și fericire pe parcursul acestui an. Există o mare posibilitate ca în 2022 să găsești un nou scop în viața ta. Nu vă fie teamă să porniți într-o aventură nouă. Aceasta îți va modela în cele din urmă viitorul în bine.

6. Taur

Anul 2022 va fi un început excelent pentru tine. Așadar, poate că trebuie să vă planificați și să vă orchestrați activitățile în consecință. Dacă aveți de luat decizii importante în anul care vine, vă sugerăm să le luați la începutul anului. Dacă doriți să vă cereți mâna partenerului de căsătorie sau să vă mutați într-un apartament nou-nouț, cel mai bine ar fi să o faceți în primele luni ale Anului Nou 2022. Acest lucru vă va asigura că toate demersurile dvs. vor avea succes.

7. Săgetător

Săgetător te așteaptă un an mixt. Vor fi și bune și rele, dar vei fi norocos în cea mai mare parte. Lucrurile bune s-ar putea să se destrame, dar numai pentru ca lucruri mai bune să le poată lua locul. S-ar putea să te confrunți cu unele probleme legate de stabilitate în acest an, dar oricum nu ai fost niciodată genul de zodie care să se bucure de rutină pentru prea mult timp. Săgetătorii veți avea și voi un an financiar excelent în acest An Nou 2022. Veți avea mai mult control asupra finanțelor voastre.

8. Rac

modul în care 2022 te va trata depinde numai de tine. Lucrurile ar putea merge fantastic de bine sau îngrozitor de prost pentru tine, pur și simplu nu există cale de mijloc. Așadar, cum te asiguri că doamna noroc rămâne alături de tine în orice moment? Prin muncă asiduă, bineînțeles. Conform horoscopului 2022, Rac, trebuie să te concentrezi să dai tot ce ai mai bun din tine de fiecare dată când te apuci de un nou proiect. Fie că este vorba de viața ta amoroasă, de carieră, de educație sau de regimul de fitness, muncește din greu și lucrează inteligent. Doar atunci vei gusta succesul.

9. Berbec

Tranzitul lui Saturn în Capricorn înseamnă probleme pentru tine, Berbec. 2022 îți va testa răbdarea și hotărârea de mai multe ori. Vei avea de suferit mai ales în domeniul profesional. S-ar putea ca munca să nu fie plăcută sau să vă simțiți blocat la un loc de muncă fără ieșire. Dar vă sfătuim cu tărie să nu vă schimbați cariera în acest An Nou 2022. Puteți persevera cu efort și rezistență chiar dacă norocul nu este de partea dvs.

10. Pești

Din păcate, 2022 nu va fi cel mai bun an pentru tine, Pești. Te vei găsi tulburat și agitat din punct de vedere mental în cea mai mare parte a anului. Vei fi rapid la mânie și ai putea suferi și de anxietate. Lucrurile nu vor merge chiar așa cum vrei tu și asta va genera și mai multă suferință în viața ta. Această inundare constantă de provocări și eșecuri ar putea să vă facă apatici, dar vă sfătuim să nu cedați în fața ei. Există o căptușeală de argint undeva, trebuie doar să o căutați.

11. Scorpion

Scorpion va fi un An Nou 2022 emoțional ondulat pentru tine. Nu lăsa anxietatea și tristețea să te afecteze. Dar, de asemenea, nu încerca să îți distragi atenția asumându-ți mai multe proiecte la serviciu decât poți face față. Refugiați-vă în artă și cultură. Găsiți un nou hobby sau descoperiți o pasiune ascunsă. Ieșiți în oraș cu prietenii pentru a vă ridica starea de spirit. Este foarte important să lucrezi la sănătatea ta mentală în acest an Scorpion.

12. Fecioară

Ne pare rău că te împingem pe ultima poziție în această listă de semne zodiacale norocoase 2022. Dar asta este ceea ce este, Fecioară. Acest An Nou 2022 pur și simplu nu este anul tău. Te vei confrunta cu mai multe coborâșuri decât urcușuri în acest an și asta te va frustra la nesfârșit. Deoarece lucrurile vor avea tendința de a nu funcționa în favoarea ta în acest an, îți sugerăm să nu investești în ceva mare. De asemenea, ar trebui să evitați să luați orice decizie care să vă schimbe viața. Păstrați relații cordiale cu cei apropiați și dragi și cereți-le sfatul ori de câte ori vă aflați în încurcătură.

Maria Palade

https://shok.md/