Horoscopul zilei, 2 octombrie. Un nativ încheie o relație toxică

 Horoscopul zilei, 2 octombrie. Un nativ încheie o relație toxică
0Shares

Conform previziunilor astrale, nativii din zodia Gemeni se feresc de persoanele rău intenționate, iar Scorpionii pun capăt unei relații toxice, scrie SHOK.md cu referire la wowbiz.

Horoscop zilnic, 2 octombrie 2021. Berbec

Nativii din zodia Berbec se confruntă cu probleme la capitolul financiar. Au cheltuit mulți bani în ultima vreme, iar efectele au început să se vadă. În a doua jumătatea a zilei vor avea parte de o surpriză plăcută din partea persoanei iubite, la care nu se așteaptau.

Horoscop zilnic, 2 octombrie 2021. Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt foarte calculați, și vor fi reținuți la anumite subiecte, pentru a nu aduce aminte de trecut. Traversează o perioadă foarte bună pe plan financiar, unde au parte de multe oportunități de afaceri, iar în relația amoroasă au parte de nemulțumiri din partea partenerului de viață.

Horoscop zilnic, 2 octombrie 2021. Gemeni

În această zi, nativii din zodia Gemeni sunt pragmatici și nu se lasă înselați de persoanele rău intenționate. Au un mare succes la afaceri și nu este exclus să intre în posesia unei sume de bani, iar pe seară primesc multe invitații la evenimente, unele de afaceri, altele de distracție.

Horoscop zilnic, 2 octombrie 2021. Rac

Nativii din zodia Rac încep ziua cu o noutate, ce îi face să-și schimbe planurile pentru această zi. Radiază de fericire, sunt în centrul atenței, și este posibil ca persoana pe care o plac să facă primul pas.

Horoscop zilnic, 2 octombrie 2021. Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt în cea mai bună formă, iar relațiile strânse cu persoanele din jur le dă ambiția necesară să-și atingă obiectivele propuse. Pe plan financiar se anunță cheltuieli neprevăzute, iar pe seară fac un sacrificiu pentru o persoană apropiată.

Horoscop zilnic, 2 octombrie 2021. Fecioară

Nativii din zodia Fecioară se confruntă cu anumite certuri în relația cu partenerul de viață. Se ocupă cu redecorarea casei în această zi, mai ales că situația financiară din ultima vreme a fost foarte bună.

Horoscop zilnic, 2 octombrie 2021. Balanță

În această zi, nativii din zodia Balanță primesc o veste foarte bună în ceea ce privește planurile pentru săptămâna viitoare. Traversează o perioadă foarte bună în relația cu partenerul de viață, iar pe seară vor participa la o masă romantică.

Horoscop zilnic, 2 octombrie 2021. Scorpion

Nativii din zodia Scorpion află un secret și pun capăt unei relații toxice din viața lor. Doresc o schimbare și este posibil să investească o sumă de bani în redecorarea casei, iar pe seară primesc o vizită de la un prieten vechi.

Horoscop zilnic, 2 octombrie 2021. Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt recunoscători pentru lucrurile și persoanele din viața lor. Întâmpină probleme în ceea ce privește sănătatea și primesc ajutorul unei persoane influente.

Horoscop zilnic, 2 octombrie 2021. Capricorn

În această zi, Capricornii află adevărata fața a unui prieten, pe care îl considerau de încredere. Se simt trădați, iar pentru o perioadă vor prefera să păstreze distanța față de celelalte persoane din viața lor.

Horoscop zilnic, 2 octombrie 2021. Vărsător

Nativii din zodia Vărsător au parte de o zi liniștită alături de familie. Se relaxează și uită de stresul prin care a trecut în ultima vreme, iar pe plan financiar primesc o veste excelentă legată de o sumă de bani.

Horoscop zilnic, 2 octombrie 2021. Pești

Cei născuți în zodia Pești intră în posesia unor informații valoroase. Se implică în proiecte de lungă durată, ce le poate aduce multe satisfacții, iar pe seară fac o vizită unor persoane cu care nu s-au mai văzut de mult timp.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/