Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2021. Taurii vor avea parte de o surpriză. Află ce se întâmplă cu zodia ta

 Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2021. Taurii vor avea parte de o surpriză. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2021 spune că Taurii vor avea parte de multă dragoste azi. În sfera relațiilor, lucrurile merg foarte bine. Nativii acestei zodii care sunt implicați într-o relație își vor da seama că sunt pregătiți să-și întemeieze o familie. Totul va decurge conform planurilor, scrie SHOK.md cu referire la catine.ro.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ai ajuns să te îndoiești de loialitatea unei persoane. Acest lucru te va pune în fața unei confuzii astăzi. Un zvon pe care l-ai auzit despre acea persoană te va face să crezi că nu este cineva de încredere, așa cum ai crezut până acum. Nu te lăsa indusă în eroare de părerile celor din jur. Bazează-te doar pe fapte și pe rațiunea ta, scrie horoscopul zilei de 11 noiembrie 2021.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Este un moment excelent pentru dragoste și pentru relații. Dacă ești implicată într-o relație de mai mult timp, azi îți vei da seama că vrei să duci totul la nivelul următor. Tot azi vei avea parte de o surpriză din partea partenerului de cuplu. E vorba despre un angajament mai serios sau despre ceva care te va pune pe gânduri. Nu sta cu emoții, totul va merge foarte bine.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Partenerul de cuplu își dorește mai multă atenție , dar ție îți este din ce în ce mai greu să faci acest lucru din cauza proiectelor în care ești implicată. A venit însă timpul să mai renunți la angajamentele pe plan profesional și să te implici mai mult în relația de cuplu. Trebuie de asemenea să te decizi dacă vrei să faci pasul cel mare cu persoana din viața ta.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Persoana cu care te întâlnești și cu care te vedeai și peste ani ți-a făcut azi un gest care nu ți-a plăcut deloc. Te-a dezamăgit și acest lucru te doare din ce în ce mai tare. E foarte posibil să te fii mințit cu ceva sau în legătură cu intențiile sale față de tine. Nu a fost deschis în totalitate așa cum a promis și așteptările tale au fost nerealiste, scrie horoscopul zilei de 11 noiembrie 2021.

Leu: 23 iulie – 22 august

Persoana pe care o iubești trece printr-o perioadă proastă. Fie că e vorba despre pierderea unei persoane sau despre o afecțiune care îi pune sănătatea în pericol, trebuie să-i fii alături. Are nevoie de tot sprijinul tău, ești o persoană pe care se poate baza și doar în fața ta se va deschide cu adevărat. Are nevoie de tine în acest moment dificil al vieții lor.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nu ți-ai luat deloc măsuri de precauție cu privire la persoana cu care ești acum într-o relație de cuplu. A fost o perioadă frumoasă de care te-ai bucurat la maximum. Partenerul de cuplu ți-a arătat de mai multe ori cât de mult te iubește, dar nu caută ceva mai mult. Acesta a vrut doar o relație pasageră, iar acum că ai adus în discuție întemeierea unei familii s-a speriat și a făcut pași înapoi.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2021 spune că în viața ta au loc schimbări importante, iar acest lucru va aduce consecințe pozitive asupra ta. Răbdarea este ceva care se cultivă în timp și care îți oferă o mulțime de satisfacții dacă ajungi să o stăpânești cu adevărat. Ai nevoie de multă înțelepciune pentru a gestiona cum trebuie situațiile pe care viața ți le scoate în față.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nu este deloc o zi bună pentru a semna acte, documente sau acorduri. Nu trebuie să te grăbești nici asupra chestiunilor legale, chiar dacă la prima vedere pare ceva inevitabil. Încearcă întotdeauna să respecți cu atenție înțelegerile pe care le faci, indiferent de persoana cu care ai de discutat. Ai fost foarte reținută în sentimente cu privire la cineva pe care îl ai în minte de mai mult timp. Trebuie să te eliberezi și să iei cea mai bună decizie.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ai simțit în ultimul timp mai multă respingere din partea persoanelor din jur. Ai grijă ca aceste sentimente să nu fie din cauza fricii care nu-ți mai dă pace. Trebuie să înveți să controlezi acest lucru înainte de a pierde pe cineva pe care cunoști. În cazul în care crezi că partenerul de cuplu nu este persoana potrivită pentru tine din diverse motive, atunci vorbește-i sincer.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Dragostea te-a căutat în ultima vreme, dar tu nu ai vrut să o primești în viața ta. Cu siguranță ai tu motivele tale, însă astrele spun că poate ar trebui să încerci să le acorzi mai multă atenție celor din jur. Chiar dacă în trecut ai suferit foarte mult și ai fost dezamăgită, acest lucru nu înseamnă că asta se poate întâmpla mereu, spune horoscopul zilei de 11 noiembrie 2021.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nu lăsa nevoia de a acumula bani sau bogății să te îndepărteze din relația de cuplu. Partenerul de cuplu te iubește și te apreciază pentru ceea ce faci și nu-ți permiți în acest moment al vieții tale să pierzi o persoană importantă din viața ta. Ai nevoie de stabilitate și e mai bine să-ți restabilești prioritățile ca să nu suferi mai târziu.

Pești: 19 februarie – 20 martie

O persoană importantă din viața ta spune că are sentimente puternice pentru tine. În cazul în care tu îl vezi ca pe un simplu prieten, atunci trebuie să-i spui acest lucru și în acest fel nu mai riști să pierzi legătura specială dintre voi. E o perioadă în care te simți foarte bine pe plan profesional, așa că profită de acest lucru și nu face pași înapoi

Maria Palade

https://shok.md/