Hulk și nepoata fostei sale soții au devenit părinți: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru familia mea”

 Hulk și  nepoata fostei sale soții au devenit părinți: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru familia mea”

Hulk (35 de ani), jucătorul lui Atletico Mineiro și cel mai bun fotbalist al anului 2021 în Brazilia, este din nou tată. Camila Angelo (32 de ani), nepoata fostei sale soții și actuala sa parteneră, a născut o fetiță, scrie SHOK.md, cu referire la digisport.ro

Este primul copil pe care Hulk îl are cu noua sa soție, după cei trei din căsătoria cu Iran Angelo de Souza, nimeni alta decât mătușa actualei sale partenere de viață. Fotbalistul brazilian a făcut anunțul printr-un mesaj emoționant postat pe rețelele sociale.

„Cu binecuvântarea lui Dumnezeu și a Maicii Domnului, s-a născut micuța noastră Zaya. Zaya înseamnă luminată, noroc și floarea care înflorește. Ea vine să ne lumineze viața. Vino să ne înflorești casa. Am visat de mult la sosirea ta.

Îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru familia mea, pe care o voi onora și o voi iubi mereu. Bun venit prințesa mea, te voi iubi și te voi proteja pentru totdeauna. Ești răspunsul la rugăciunile noastre. Fiica mea, ai venit să ne faci viața și mai frumoasă. Tu ești binecuvântarea noastră”, a scris Hulk pe contul său de Instagram.

hulk-camila

În 2019, Hulk s-a despărțit de Iran și a început o relație cu Camila Angelo. Un an mai târziu cei doi s-au căsătorit, iar acum au devenit fericiții părinți ai unei fetițe.

Pentru Iran, trădarea îndrăgitei sale nepoate, a însemnat „îngroparea unei fiice cât este în viață”: „Mă trezesc și adorm fără să înțeleg de ce mi s-a întâmplat totul. Durerea este foarte mare, uneori îmi vine să-mi smulg inima din piept. A fost o fiică pentru mine.

Mi-am sacrificat visele de atâtea ori pentru a deveni ale ei realitate. I-am dat totul acestei fete de când a venit pe lume. Și aici nu vorbesc doar despre bunuri materiale, pentru că acestea sunt ușor de oferit atunci când ai bani, dar dragoste, afecțiune, atenție, respect … totul”, a declarat fosta soție a fotbalistului brazilian, pentru Marca, în urmă cu doi ani.