Iată explicația trezirii frecvente, la anumite ore. Semnificația orelor

 Iată explicația trezirii frecvente, la anumite ore. Semnificația orelor

Unele persoane se trezesc la aceeași oră în fiecare noapte, fără a căuta o explicație a fenomenului. Însă această explicație există, scrie SHOK.md cu referire la cluber.

În cultura chineză există o relație între aura unei persoane și emoțiile experimentate de ea. Aceste energii au un anumit orar de activitate, de aceea când simți o anumită emoție mai intensiv, acea energie îți va pune corpul în alertă.

Dacă te trezești între orele 21:00 și 23:00 – ești stresat.

Acest interval de timp este unul în care adorm majoritatea oamenilor. Dacă îți este dificil să adormi la aceste ore, înseamnă că ești preocupat de o anumită problemă. Este recomandat să meditezi ca să depășești starea de tensiune.

Dacă te trezești între orele 23:00 și 1:00 – simți o dezamăgire.

Dacă vrei să depășești starea de decepție, trebuie să încerci să dezvolți în tine un sentiment de înțelegere și iertare.

Dacă te trezești între orele 1:00 și 3:00 – ești dominat de furie.

Starea de vigilență la aceste ore târzii semnifică o abundență de energie „yan”. Ca să ai un somn liniștit bea mai multă apă și meditează.

Dacă te trezești între orele 3:00 și 5:00 înseamnă că puterea divină încearcă să te contacteze.

Acest interval de timp este conectat la un sentiment de tristețe. La aceste ore ești deschis contactului cu Divinitatea, care încearcă să te ghideze pe drumul corect. Ca să adormi, folosește exercițiile de respirație și rugăciunea.

Dacă te trezești între orele 5:00 și 7:00 atunci întâmpini niște blocaje emoționale. Ca să adormi din nou relaxează-ți mușchii.

Organismul uman este fascinant. Dacă vom reuși să fim receptivi la mesajele pe care ni le trimite, ne vom îmbunătăți starea fizică și spirituală.

Maria Palade

https://shok.md/