Ilan Șor, alături de soție și fiică: La mulți ani, scumpa și iubita mea prințesă

 Ilan Șor, alături de soție și fiică: La mulți ani, scumpa și iubita mea prințesă

Margarita, fiica lui Ilan Șor și Jasmina împlinește 10 ani. Cu această ocazie Ilan Șor și soția sa au transmis câte un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, scrie SHOK.md.

”La mulți ani, scumpa și iubita mea prințesă”, a scris Ilan Shor pe pagina sa de Facebook.

Jasmina a venit și ea cu un mesaj emoționant:

 

”În ajunul zilei de naștere, Margarita m-a întrebat dacă sunt fericită că ea împlinește 10 ani. Eu i-am spus că da, dar în gând regretam faptul că momentele când ea era mică, a trecut. Desigur că urmăresc cu mare drag cum ea crește, se dezvoltă, devine o personalitate, dar de cealaltă parte, regret că vremea trece atât de repede. Încă 10 ani și dea va deveni deja majoră, independentă, posibil soția cuiva și nu doar fetița noastră. Nu pot reda sentimentul de bucurie când am aflat cu 10 ani în urmă că voi avea o fată. Într-o zi Margarita m-a întrebat de ce am dorit-o atât de mult și și-a răspuns singură la întrebare – vom fi cele mai bune prietene. Și eu sunt fericită că ea simte acest lucru. Cu primul jubileu, Margarita mea”.

https://www.instagram.com/p/CZpnQgQMlQF/

La cei 7 ani ai săi, Margarita face gimnastică, dans, canto, recită versuri, dar și este pasionată de modă.

Margarita Ilanovna Shor s-a născut la Moscova pe 7 februarie 2012 în familia cântăreței, actriței, prezentatoarei TV, modelului, designerului Jasmine și a omului de afaceri moldovean, Ilan Shor.

Când cântăreața a născut fetița, a declarat că fiind însărcinată, aștepta foarte mult o fată, iar soțul ei, dimpotrivă, dorea un fiu.

Familia Shor mai are doi băieți, Miron – născut în 2016 și Mihail, fiul artistei din prima căsătorie.

 

 

 

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și