Imagini rare! Cum arăta Loredana Chivu înainte să investească zeci de mii de euro în operații: Era șatenă și foarte slabă

 Imagini rare! Cum arăta Loredana Chivu înainte să investească zeci de mii de euro în operații: Era șatenă și foarte slabă

Un utilizator TikTok a scos la iveală imgini rare cu fost asistentă TV. Iată cum arăta Loredana Chivu  înainte să investească mii de euro în operații estetice. 

Potrivit cancan, ca orice om, Loredana Chivu are un trecut și un istoric deloc de neglijat atunci când este vorba de operațiile estetice pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Fosta asistentă TV se prezintă impecabil, însă până să devină un model al femeii cu forme perfecte, Lore era o fată simplă, fără botox injectat, fără posterior tunat și lipsa implanturilor mamare era mai mult ca evidentă.

Loredana Chivu a știut dintotdeauna unde vrea să ajungă și unde îi este locul. Înainte să-și  facă apariția în fața camerelor de filmat, fosta asistentă TV  a fost nevoită să facă multe sacrificii și să treacă printr-o serie de schimbări radicale. Imaginea din trecut nu are nici cea mai mică legătură cu ceea ce vedem astăzi. Slabă, cu sânii mici, șatenă și fără extensii, Lore era o fată simplă din mediul rural, dar cu aspirații mărețe.

Fosta asistentă a lui Dan Capatos nu avea cum să apară în fața camerelor de filmat fără mici îmbunătățiri. Loredana Chivu a trecut pragul cabinetului medicului estetician și  a recunoscut că nu regretă nimic din tot ceea ce a schimbat, ba mai mult este mândră de noua mărime a cupei de la sutien:

“Arătam altfel (n.r.- la vârsta de 16 ani), trăsăturile sunt aceleași, dar consider că am evoluat în bine. Aveam nevoie de silicoane, buze, pentru că nu voiam să mă dau cu gloss întruna. Arată mai bine așa. Toate femeile fac schimbări dacă simt. Am trei intervenții la sâni, primele silicoane au fost un eșec total. Am trecut de la minus 1 la cupa C sau D, la capitolul ăsta stau bine. La buze am injecții, ale mele sunt permanente, nu trebuie să le refac periodic”, declara Loredana Chivu în urmă cu ceva timp.

Citește și