În stilul Maiei Sandu: Ceban, cu rucsac în spate, zboară cu un avion low-cost

 În stilul Maiei Sandu: Ceban, cu rucsac în spate, zboară cu un avion low-cost

Primarul capitalei, Ion Ceban a plecat din țară pentru câteva zile, alături de familia. Anunțul a fost făcut de edil pe Facebook, unde a publicat și câteva imagini, în care apare cu rucsacul pe umeri, în timp ce se îmbarcă în avion. 

Recent și Maia Sandu a publicat o imagine, de la Aeroport, unde șefa statului, cu rucsacul pe un umăr, pleacă la Bruxelles.

La scurt timp, Ceban a făcut aluzie la poza Maiei Sandu. Într-o postare pe Facebook, primarul capitalei a menționat că a mers spre casă cu o trotinetă electrică. Acesta s-a plâns că a fost nevoit să aștepte 20 de minute la semaforul roșu. „Probabil iar undeva se grăbeau guvernanții că nu au timp să aștepte la semafoare”, a spus Ceban. „Fără coridoare verzi, pază și rucsac”, a mai scris acesta.

„Spre casă! Fără coridoare verzi, pază și rucsac. Astăzi în jur de ora 11:00, pe strada București intersecție cu Viaduct, am stat 20 minute la semaforul roșu deoarece au trecut girofarurile, probabil iar undeva se grăbeau guvernanții că nu au timp să aștepte la semafoare. Se poate proba”, a scris Ceban.