(VIDEO) Ina Terescenco se mărită: Cum a fost cerută bloggerița în căsătorie

 (VIDEO) Ina Terescenco se mărită: Cum a fost cerută bloggerița în căsătorie

Ina Terescenco a fost cerută în căsătorie. Bloggerița a publicat pe Tik-Tok un video, în care primește un inel și un buchet de trandafiri, scrie SHOK.md.

Pe pagina sa de Tik-Tok, Ina a publicat un video, în care iubitul său o cere de soție. La moment, chipul viitorului soț nu l-a dezvăluit.

In relația anterioară, Ina suferit. În cadrul unei ediții „Vorbește Moldova”, Ina Terescenco, a povestit detalii îngrozitoare despre relația pe care a avut-o cu fostul iubit. Tânăra a vorbit despre perioada în care ar fi fost bătută și constrânsă psihologic de către iubitul ei: „Deodată am primit o palmă și eu am iertat. A fost momentul când a aruncat cu cuțitul în mine. Mă trăgea de păr până la etajul cinci! Doi ani m-am chinuit așa!” a povestit Ina.

Vloggerița a spus că, deși apropiații ei știau despre abuzurile la care este supusă, nimeni nu a susținut-o să încheie această relație: „Îmi era rușine să spun familiei mele. Veneam vânătă pe față! Uneori, nu te ajută nimeni. Fiecare cu casa și problemele lui.”

Aproape la limită și fără scăpare, Ina spune că ar fi ajuns în depresie. Ina Terescenco a îndemnat toate femeile, care sunt victime ale violenței în familie, să nu tolereze un astfel de comportament.

Maria Palade

https://shok.md/