Început de săptămână cu Euro și Dolarul în scădere: Cursul stabilit de BNM pentru astăzi

 Început de săptămână cu Euro și Dolarul în scădere: Cursul stabilit de BNM pentru astăzi
10Shares

Conform datelor furnizate de Banca Națională a Moldovei, la începutul acestei săptămâni, Leul moldovenesc s-a întărit în fața principalelor valute, Euro și Dolarul S.U.A. Astfel, Euro a înregistrat o scădere de 2 bani, ajungând la valoarea de 19.4051 MDL, în timp ce Dolarul S.U.A. a scăzut cu 4 bani, ajungând la valoarea de 17.8585 MDL.

În ceea ce privește moneda unică europeană, Euro, aceasta a înregistrat o scădere de 2 bani în ultimele două zile, ajungând la valoarea de 19.4051 MDL. Această dinamică a fost observată pe parcursul întregii perioade analizate.

Dolarul S.U.A., de asemenea, a înregistrat o scădere în ultimele două zile, cu 4 bani, ajungând la valoarea de 17.8585 MDL. Această tendință a fost constantă pe parcursul perioadei analizate.

În ceea ce privește celelalte monede analizate, Leul românesc a înregistrat o scădere de 0.005 MDL, ajungând la valoarea de 3.9035 MDL. Hrivna ucraineană a rămas relativ stabilă, cu o scădere nesemnificativă de 0.0001 MDL, ajungând la valoarea de 0.494 MDL. În același timp, Rubla rusească a înregistrat o scădere de 0.001 MDL, ajungând la valoarea de 0.2 MDL. Aceste tendințe au fost observate pe parcursul ultimelor două zile.

10Shares

Aura Mereuta

https://shok.md