Inna a strâns peste 130.000 de aprecieri la o postare în mai puțin de 24 de ore. Cum s-a afișat artista: „Ți-a rămas tricoul mic”

 Inna a strâns peste 130.000 de aprecieri la o postare în mai puțin de 24 de ore. Cum s-a afișat artista: „Ți-a rămas tricoul mic”

Inna suprinde de fiecare dată cu fotografiile publicate pe contul său de Instagram. Artista a strâns în nici 24 de ore peste 130.000 de aprecieri la ultima postare, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Recent, artista a pus mai multe fotografii pe contul său de pe Instagram, iar fanii au fost uimți de ținuta în care s-a afișat aceasta. Într-un top alb scurt, care i-a lăsat o parte din bust la vedere și cu o pereche de pantaloni scurți albi, Inna a pozat senzual pe mobilă și pe canapea. Imaginile cu vedeta au stârnit un val de reacții din partea urmăritorilor ei, care i-au lăsat o mulțime de comentarii.

„HO HO”, a scris Inna la descrierea fotografiei postate pe contul său de Instagram.

 

„Mamăăă!”/ „Ești zâna din povești”/ „Ce frumoasă ești”/ „Topul e prea scurt”/ „Superbă”/ „Ți-a rămas tricoul mic”, sunt doar câteva din comentariile pe care artistea le-a primit la fotografiile postate recent pe contul său. 

Inna este într-o relație cu rapperul Deliric

Primele zvonuri privind relația dintre Inna și Deliric au apărut în vara anului trecut, însă la scurt timp, cântăreața a rupt tăcerea și a confirmat povestea de iubire pe care o trăiește.

„Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”, a spus INNA pentru Elle.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și