Inna, apariție electrizantă pe marginea piscinei, într-o ținută nonconformistă. Cântăreața s-a fotografiat fără machiaj

 Inna, apariție electrizantă pe marginea piscinei, într-o ținută nonconformistă. Cântăreața s-a fotografiat fără machiaj

Inna se află în continuare în Statele Unite ale Americii și nu ratează nicio ocazie pentru a-și surprinde prietenii virtuali, motiv pentru care de curând a făcut publice noi imagini inedite, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Inna este, fără doar și poate, definiția senzualității, iar dovadă sunt cele mai recente fotografii, în care artista a îmbrăcat un outfit alb.

Aflată la piscină, cântăreața s-a fotografiat fără pic de machiaj, îmbrăcată într-un body alb, pus în valoare de niște fâșii de material ce ”curg” lejer .

Imaginile inedite au adunat mii de aprecieri din partea fanilor, dar și numeroase comentarii: ”Frumoasă!”, ”Arăți bine!”, ”Preferata mea!”

Cum reușește Inna să aibă un corp de invidiat

În urmă cu ceva timp, Inna a dezvăluit cum reușește să aibă un corp de invidiat, având o talie de viespe, un abdomen plat și picioare tonifiate. Aceasta are mare grijă de fizicul ei. Se antrenează constat, iar la capitolul alimentație, are un meniu special. Vedeta a renunțat la carne și la produsele de origine animală, optând pentru o alimentație vegană.

Maria Palade

https://shok.md/