INNA, apariție senzuală într-un costum de baie care îi pune în evidență atuurile: „OMG, ce zeiță!”

 INNA, apariție senzuală într-un costum de baie care îi pune în evidență atuurile: „OMG, ce zeiță!”

INNA și-a încântat din nou cei peste 3,1 milioane de fani de pe Instagram! Artista care se află în vacanță în Miami a postat mai multe imagini în care apare în ipostaze provocatoare.

Fanii nu au știut ce să admire mai întâi… priveliștea de vis pe care o are INNA de la balconul hotelului de lux în care e cazată sau silueta fără cusur a vedetei.

„A trebuit să postez asta! Acum mă pregătesc să împachetez pentru iarnă”, a scris INNA în dreptul imaginilor, semn că se pregătește pentru o nouă destinație, unde sunt doar câteva grade în termometre.

Fotografiile postate de artistă au adunat zeci de mii de like-uri și sute de comentarii în doar câteva ore.

„Atrăgătoare și frumoasă ca întotdeauna! Ești cu adevărat grozavă, domnișoara INNA!”, „Așa arată Paradisul!”, „Clar ești cea mai sexy femeie din lume!”, „Care ați dat Zoom? Să vă fie rușine!”, „Omg, ce zeiță!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de admiratorii artistei.

Vezi pozele mai jos:

View this post on Instagram

A post shared by INNA (@inna)


Artista a fost la lansarea noii colecții BOSS, alături de vedeta că Naomi Campbell, Maluma, Demi Lovato sau Pamela Anderson. INNA este însoțită în SUA de logodnicul ei, Deliric. Cei doi formează un cuplu de peste doi ani.

Sursă: Perfecte.ro  

Andreea Hioara

https://shok.md/