Inna, așa cum n-ai mai văzut-o până acum. Ce dorință și-a îndeplinit cântăreața în California, la 35 de ani

 Inna, așa cum n-ai mai văzut-o până acum. Ce dorință și-a îndeplinit cântăreața în California, la 35 de ani

N-au fost puține momentele în care Inna a făcut furori cu aparițiile nonconformiste, însă acum cântăreața și-a surprins fanii arătându-le o altă latură a ei, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Chiar dacă are 35 de ani, Inna și-a păstrat, cumva, inocența, astfel că încearcă să-și satisfacă bucuriile.

Ajunsă în California, Statele Unite ale Americii, Inna și-a îndeplinit dorința de a avea un skateboard roz. Evident, imaginea a ajuns pe rețelele sociale, stârnind numeroase comentarii.

 

”Imaginea. Plaja Venice. Cât mi-a lipsit. Apropo, mi-am luat un nou skateboard.”, a scris artista în dreptul unei imagini în care apare îmbrăcată într-o pereche de jeanși și într-un hanorac roz, pe care i-a asortat cu o șapcă și niște adidași.

Comentariile nu au întârziat să apară, întrucât imaginile postate pe rețelele sociale i-au cucerit pe fani.

”Și e unul roz. Distracție plăcută.”, ”Waaa. Îmi place această latură a ta, Inna!”, ”Cea mai frumoasă!”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de fani.

Inna a dezvăluit cum reușește să aibă un corp de invidiat

Inna și-a schimbat foarte mult aspectul în decursul anilor, în prezent optând pentru un look natural și ținute lejere. Cu toate acestea, nu se sfiește să-și arate silueta de invidiat și trăsăturile superbe, iar fanii s-au întrebat de multe ori cum reușește vedeta să se mențină în formă, având un program foarte încărcat. Aceasta are mare grijă de fizicul ei. Se antrenează constat, iar la capitolul alimentație, are un meniu special. Vedeta a renunțat la carne și la produsele de origine animală, optând pentru o alimentație vegană.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și