Inna, în cea mai senzuală ținută a ei. Artista a uimit cu apariția sa nonconformistă: „Ești o legendă”

 Inna, în cea mai senzuală ținută a ei. Artista a uimit cu apariția sa nonconformistă: „Ești o legendă”

Inna nu trece neobservată și reușește să atragă atenția cu fiecare postare de pe rețelele de socializare. Nu de puține ori aceasta a uimit cu aparițiile sale nonconformiste, însă de data aceasta, artista s-a fotografiat în cea mai senzuală ținută a sa, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Îmbrăcată într-un body negru și decupat, peste care a pus un tricou larg alb-negru și un corset din piele foarte elegant, cântăreața în vârstă de 35 de ani le-a arătat fanilor câteva imagini de la ultima sa ședință foto. Deși este adepta accesoriilor, de data aceasta, Inna nu a încărcat ținuta cu nimic și a lăsat frumusețea naturală să-și facă treaba. De asemenea, părul său brunet a fost aranjat impecabil în timp ce machiajul i-a pus trăsăturile în evidență. Ținuta i-a lăsat picioarele tonifiate la vedere, fiind piesa de rezistanță a ultimei sale postări.

 

Postarea artistei strâns peste 64 de mii de aprecieri și sute de comentarii de la fani din întreaga lumea. Urmăritorii nu s-au putut abține să nu o coplimenteze pe artistă în secțiunea de comentarii, unul dintre ei spunând: „Ești o legendă în fiecare fotografie postată”, în timp ce altul și-a exprima dorința de a fi cu frumoasa cântăreața pentru toată viața: „Fii soția mea”.

Inna a mărturisit care este secretul siluetei de invidiat

Inna și-a schimbat foarte mult aspectul în decursul anilor, în prezent optând pentru un look natural și ținute lejere. Cu toate acestea, nu se sfiește să-și arate silueta de invidiat și trăsăturile superbe, iar fanii s-au întrebat de multe ori cum reușește vedeta să se mențină în formă, având un program foarte încărcat. Aceasta are mare grijă de fizicul ei. Se antrenează constat, iar la capitolul alimentație, are un meniu special. Vedeta a renunțat la carne și la produsele de origine animală, optând pentru o alimentație vegană.

Maria Palade

https://shok.md/