FRESH
Gucci vinde blugi „murdari“ cu urme false de iarbă: Costă 650 de euro!
Văduva lui Luciano Pavarotti s-a căsătorit, după 9 luni de relaţie. ...
Smiley, în postura de actor. Primele declaraţii despre filmul în care ...
Dan Badea, la trei ani de la nunta cu Mădălina. Ce regret are actorul

ȘOC ÎN FAMILIA REGALĂ a Marii Britanii. Vești de ultimă oră despre DIVORȚUL lui Meghan Markle de Prințul Harry!

Au reapărut zvonurile conform cărora mariajul dintre Maghan Markle și Prințul Harry se află într-o etapă cel puțin controversată. Se vorbește despre un viitor divorț – în viitorul apropiat sau mediu – și sunt lansate, din nou, acuzații dure către Meghan, scrie cancan.ro

Ambika Shetty Khan – forumul online Quora -, cea care studiază fiecare eveniment din viața familiei regale britanice, este de părere că Meghan Markle nu și-a înțeles, încă, rolul în cadrul familiei regale britanice. Meghan, spune Ambika, ar trebui să ia exemplu de la Catherine – ducesa de Cambridge -, numai că nu face asta și are doar de pierdut.

”Meghan este oaia neagră a familiei, care nu dorește să învețe și nu înțelege cultura britanică. În plus, își dezamăgește toată familia și nu încearcă să se acomodeze cu noua familie”, a declarat Ambika Shetty Khan, potrivit ibtimes.com.

Meghan ”nu dorește să învețe și nu înțelege cultura britanică”

Pe de altă parte, Dianne Timpson o acuză pe Meghan că s-a ”folosit” de familia regală britanică și, în ultimă instanță, l-a ”folosit” și pe Harry. ”Și-a obținut publicitatea plătită de familia regală”, spune Dianne.

La rândul său, Angela Mollard consideră că mariajul celor doi se află în pericol, cu atât mai mult cu cât statisticile precizează că 42% din familiile britanice ajung la divorț. Iar Meghan și Harry ar trebui să depună eforturi mult mai mari pentru a evita destrămarea căsătoriei.


DEC 23, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII