FRESH
Tinerele care s-au bătut, aparent din cauza lui Constantin Țuțu, au ...
Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile ...
Top 3 zodii care au noroc de bani în noiembrie 2020. Ei sunt cei care ...
Dwayne Johnson se luptă cu depresia de la 15 ani. Suferinţa care i-a ...

A SLĂBIT și poate să poarte mini! Mariah Carey, într-o ȚINUTĂ revelatoare!

De când și-a recăpătat silueta, Mimi apare doar în outfituri care îi pune în evidență transformarea. Iar asta înseamnă scurt, mulat și decoltat! În accepțiunea artistei, apariția sa de la petrecerea aniversară a lui Floyd Mayweather a fost una sexy, demnă de o artistă de calibru ei, scrie www.okmagazine.ro.

Mariah Carey pare că e mai fericită ca oricând, acum că silueta ei este cea de odinioară. A fost dispusă să ajungă la bisturiu pentru asta, apelând la o operație de micșorare a stomacului, așa că n-are de gând să-și ascundă trupul sculptat, recâștigat.

În weekendul care tocmai a trecut, artista a mers însoțită de iubitul Bryan Tanaka, la petrecerea aniversară a pugilistului Floyd Mayweather, purtând, evident, una dintre cele mai mulate și decoltate rochii ale sale.

Ea a ales o mini black-dress pentru această ocazie, pentru a le arăta tuturor cât de bine arată acum. Mulată și cu un decolteu vast, rochia a atras privirile tuturor celor din jur. A avut grijă s-o accesorizeze cu bijuterii masive, atât de representative pentru stilul ei.


FEB 27, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII