FRESH
Gucci vinde blugi „murdari“ cu urme false de iarbă: Costă 650 de euro!
Văduva lui Luciano Pavarotti s-a căsătorit, după 9 luni de relaţie. ...
Smiley, în postura de actor. Primele declaraţii despre filmul în care ...
Dan Badea, la trei ani de la nunta cu Mădălina. Ce regret are actorul

Actriţa care are chipul modificat de numeroase operaţii estetice

Faye Dunaway reuşea să te cucerească cu frumuseţea ei de la prima aruncătură de pleoapă. Una dintre legendele de la Hollywood a sărbătorit zilele trecute împlinirea celor 79 de ani, scrie okmagazine.ro.

Faye şi-a început cariera la sfârşitul anilor ’60 şi este cunoscută mai ales pentru rolul din “Bonnie şi Clyde”.

Faimoasa actriţă nu mai are astăzi nimic din trăsăturile care i-au adus celebritatea. Şi-a ridicat obrajii, şi-a operat buzele, iar asta face ca faţa ei să aibă un aspect îngheţat, ca de porţelan.

Faye Dunaway a fost căsătorită de două ori, dar ambele mariaje au durat mai puţin de şase ani. Primul ei soţ este muzicianul Peter Wolf, iar aceştia au fost căsătoriţi din 1974 până în 1979. Al doilea a fost fotograful britanic Terry O´Neill, tatăl copilului ei. Au fost căsătoriţi între 1983 şi 1987. Terry a murit în noiembrie anul trecut.

În timpul carierei sale,.Dunaway a primit premii pentru cea mai bună, dar şi pentru cea mai rea actriţă. Cu excepţia lui Faye, numai Sandra Bullock, Liza Minnelli şi Halle Berry au reuşit acest lucru.

Faye a fost nominalizată la Oscar de trei ori şi a câştigat trei Globuri de Aur pentru rolurile sale în televiziune şi film.


IAN 17, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII