FRESH
RÂZI CU POFTĂ! Când te întâlnești cu fota colegă și începi să te lauzi ...
Așa MAMĂ așa FIU! Natalia Gordienko fericită și MÂNDRĂ de fiul ei ...
(Video) EMOȚII de nedescris și FERICIRE fără margini! Autoarea blogului ...
Daniel Craig își ia adio de la cel mai cunoscut rol al său. Tom Hardy ...

Actrița Milla Jovovich a născut pentru a treia oară! Prima fotografie cu fetița a fost publicată fără acordul ei

Actriţa Milla Jovovich, protagonista filmelor din seria „Resident Evil”, a devenit mamă pentru a treia oară, după ce a născut în urmă cu câteva zile o fetiţă.

Actriţa de origine ucraineană, în vârstă de 44 de ani, şi soţul ei, regizorul Paul W.S. Anderson, aveau deja împreună două fiice: Ever Gabo, în vârstă de 12 ani, şi Dashiel Edan, în vârstă de patru ani şi jumătate.

Vestea venirii pe lume a bebeluşului a fost dată de fiica cea mare a cuplului, Ever Gabo, prin intermediul unui mesaj publicat pe Instagram. „Bun venit pe lume, bebelușule! Bine ai venit în această lume, Osian! Te iubim!”, a scris adolescenta, care seamănă izbitor cu mama sa, mai puțin la culoarea părului, care este albastru.

După ce fiica ei a dat vestea pe rețelele de socializare, a scris și Milla un mesaj către fani. ‘Bună, tuturor! Fără știrea mea, Ever a dat vestea că a venit pe lume bebelușul, ceea ce face ca această știe să fie deja veche…”, a scris pe Instagram și Mila.

Mezina familiei a venit pe lume duminică, la 9 dimineața, iar numele ei complet este Osian Lark Elliot Jovovich-Anderson.

Cea de-a treia fiică a cuplului Jovovich – Anderson se va numi Osian.

Milla Jovovich şi Paul W.S. Anderson s-au căsătorit în 2009.

Actriţa s-a măritat la vârsta de 16 ani cu Shawn Andrews, în 1992, însă mariajul a fost anulat după numai două luni. Ea a fost căsătorită şi cu regizorul Luc Besson, între anii 1997-1999.

libertateapentrufemei.ro


FEB 4, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII