FRESH
FOTO Este de nerecunoscut! Cleopatra Stratan și-a schimbat radical ...
(video) Imagini dramatice din Indonezia. 42 de oameni au murit în ...
(video) „Discoteca se amână”, ep.2: Club de noapte, luat cu asalt ...
Imagini uluitoare cu Antonia, în sala de fitness! Vedeta are o siluetă ...

Adele a slăbit dramatic după despărţirea de soţul ei. Artista spune că a făcut un simplu exerciţiu pentru a reuşi asta

Cântăreaţa britanică a pus punct mariajului cu Simon Konecki, bărbatul cu care are un băieţel, la începutul acestui an. Divorţul a lăsat urme adânci în sufletul artistei, dar şi-a pus amprenta şi pe silueta ei, scrie okmagazine.ro

E o artistă plus-sized şi nu s-a jenat niciodată cu kilogramele în plus pe care le-a avut. Totuşi, odată cu divorţul de soţul ei, Adele s-a concentrat pe aspectul ei fizic, reuşind să slăbească mai bine de zece kilograme. Cântăreaţa şi-a arătat noua silueta într-o fotografie realizată alături de solistele de la Spice Girls, realizată înainte de concertul acestora de pe Wembley, de sâmbătă seara.

O sursă din anturajul artistei a dezvăluit că secretul siluetei este, de fapt, un exerciţiu fizic. Adele ar fi luat clase de ”Reformer Pilates”, exerciţii care sunt menite să îmbunătăţească forţa musculară şi flexibilitate. Acestea sunt tot mai populare în ultima vreme în rândul celebrităţilor precum Madonna şi Jennifer Aniston.

Artista s-a lăsat convinsă să încerce acest tip de exerciţiu de Ayda Field, buna ei prietenă şi totidată soţia lui Robbie Williams, şi spune că se simte mai bine ca niciodată: „Adele se simte bine cu ea şi se vede ca o prioritate, pe lângă a fi mamă pentru Angelo. Iubeşte noua ei rutină fitness şi chiar funcţionează pentru ea. E un bonus faptul că a slăbit”.


IUN 19, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...