FRESH
Horoscop 21 octombrie 2020. Surprize în dragoste și o lecție prețioasă
Tinerele care s-au bătut, aparent din cauza lui Constantin Țuțu, au ...
Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile ...
Top 3 zodii care au noroc de bani în noiembrie 2020. Ei sunt cei care ...

Adele pierde iar lupta cu kilogramele și a început să se rotunjească! Cum arată acum artista

Adele a impresionat pe toată lumea anul trecut când a apărut pe o plajă din California cu aproape 50 de kilograme în minuc. Fanii au fost șocați și nu au recunoscut-o, însă cea mai recentă imagine cu ea arată că artista a pus dieta în cui și a început să se rotunjească din nou.

Celebra artistă a câștigat admirația tuturor după ce a reușit să slăbească 50 de kilograme, demonstrând că are o ambiție de fier. Toată lumea a lăudat-o pentru noua ei siluetă și pentru transformarea spectaculoasă, însă Adele pare că începe să piardă din nou lupta cu kilogramele.

Artista a publicat o nouă imagine cu ea, iar fanii au fost șocați când au observat că  a început să se rotunjească din nou. Se pare că artista s-a lăsat de dieta care a ajutat-o să aibă o siluetă fără cusur, iar acum a început iar să ia kilograme în plus.

Adele a slăbit 50 de kilograme cu dieta Sirtfood

Adele a divorțat anul trecut  în luna septembrie, de Simon Konecki, cu care are un fiu, Angelo (7 ani), iar de atunci s-a transformat total. Pentru că vrea să fie un exemplu pentru fiul ei a decis să scape de toate kilogramele în plus.

Potrivit unor surse, Adele a lucrat pentru a ajunge la această siluetă  alături de fitness guru Joe Wicks, cunoscut ca The Body Coach, și trainerul celebrităților, Dalton Wong, care a antrenat-o și pe Jennifer Lawrence. De asemenea, ea a ținut o dietă bazată pe proteine, ciocolată și vin roșu, noua dietă Sirtfood.

Autorii regimului, Aidan Goggins și Glen Interlagen, permit porții moderate de vin și ciocolată și insistă pe alimentele care ajută la pierderea în greutate, intensifică arderile metabolice și încetinesc îmbătrânirea organismului. Mai mult, secretul dietei sunt proteinele. Alimentele bogate în proteine reglează metabolismul, topesc grăsimile, întăresc mușchiul și celulele.

În primele 3 zile, se mănâncă doar 1000 de calorii pe zi. În prima săptămână, poți pierde 2 kilograme, apoi câte 1 kilogram pe săptămână. Nu este o dietă elaborată, trebuie să mănânci moderat și fără fast-food.

libertateapentrufemei.ro


IUL 2, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII