FRESH
Gucci vinde blugi „murdari“ cu urme false de iarbă: Costă 650 de euro!
Văduva lui Luciano Pavarotti s-a căsătorit, după 9 luni de relaţie. ...
Smiley, în postura de actor. Primele declaraţii despre filmul în care ...
Dan Badea, la trei ani de la nunta cu Mădălina. Ce regret are actorul

Adelina Pestriţu s-a ras în cap. Schimbare majoră de look pentru celebra vedetă de 33 de ani

Ne uimeşte în fiecare zi! Adelina Pestriţu, la 33 de ani, a decis să facă o nouă schimbare de look. Se reinventează în fiecare an, în fiecare lună, şi îşi surprinde fanii! Arată diferit acum!

Dacă ani de zile am văzut-o cu părul lung, negru, coafat în diferite feluri, iată că de ceva vreme o vedem cu părul mai scurt, acum…mai scurt ca niciodată, căci s-a ras în cap. Este pentru a doua oară când surprinde în acest fel, chiar înainte de anunţa relaţia cu Virgil Şteblea purta un look asemănător.

Recent, vedeta a mers la bunul ei prieten, Adrian Perjovski. El a tuns-o, a ras-o pe o parte, iar Adelina Pestriţu e mai fericită ca niciodată. S-a transformat, aşa se simte cel mai bine. E mândră de noul look, iar fanilor le-a făcut cunoştinţă cu noua Adelina.

“Am făcut-o!!! ??‍♀️ #newlook #haircut Pentru mine 2020 este un an al schimbărilor şi asta mă face să-mi doresc să mă transform în cea mai bună versiune a mea.

Astfel m-am reîntors la tunsoarea care m-a făcut să mă reinventez în urmă cu 4 ani şi să îmi demonstrez mie că feminitatea stă în atitudine, NU în par şi tocuri. ✌?? Aşadar, va fac cunoştinţă cu nouă Adelina Pestritu ?

P.S. Ţie cel care mă urmăreşti îţi recomand să faci tot ce ţine de ţine pentru a te simţi bine în pielea ta. De acolo pleacă mulţumirea de sine şi fericirea. ⚡️? With L.O.V.E, Eda? Merci Adrian Perjovschi că întotdeauna iei parte la nebuniile mele. Eşti un prieten de elită ?”

okmagazine.ro


IUN 12, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII