FRESH
La doar 16 ani Charlie D'Amelio a doborât recordul de 100 de milioane ...
Cum reacționează zodiile atunci când sunt înșelate
Actorul Alexander Ludwig din serialul „Vikingii” s-a logodit
Cât a costat rochia de mireasă a Adelinei Pestrițu. Vedeta a decis ...

Adevăratul motiv pentru care Jennifer Aniston şi Brad Pitt nu au avut copii

Brad Pitt şi Jennifer Aniston au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la Hollywood şi, deşi s-au despărţit acum 14 ani, multă lume se întreabă încă de ce cei doi nu au avut niciodată copii. Dacă vreme îndelungată s-a vehiculat că motivul ar fi fost Jennifer, iată că lucrurile au stat altfel de fapt.

Faptul că Jennifer şi Brad nu au avut niciodată copii a fost mereu un subiect fierbinte, mai ales că actorul are şase copii (trei biologici şi trei adoptaţi) cu Angelina Jolie. S-a vehiculat că motivul ar fi fost Jennifer, care ar fi fost mai interesată de cariera ei decât de urmăşi. Însă, conform mirror.co.uk, actriţa ar fi negat mereu totul. Chiar în primul interviu acordat după divorţul din 2005, Jen a declarat că vina ar fi a lui Brad: “Un bărbat care divorţează nu e acuzat că a ales cariera în detrimentul copiilor. Mă enervează asta. Nu am spus vreodată că nu vreau copii. Vreau copii. Femeile care m-au inspirat au avut şi carieră şi copii. Nu aş renunţa la asta doar de dragul carierei“.

Mai mult, Aniston a declarat că Pitt ar fi putut să facă mai multe pentru a respinge zvonurile că ea a fost cea care nu a vrut copii.

Cuvintele lui Jennifer au fost confirmate de un prieten comun al celor doi, care a spus că “un copil nu a fost niciodată prioritatea lui Brad” şi că Pitt nu a vorbit despre acest subiect pentru că a vrut “să fie văzut că soţul nevinovat care nu a primit un copil şi a fost nevoit să plece”.

Jennifer a fost mereu sub în atenţia publicului pentru că nu are copii. Actriţa, care are 50 de ani acum, a scris chiar un articol în Huffington Post în care a cerut ca această problemă să nu mai fie dezbătută şi să nu mai fie mereu întrebată dacă e gravidă. “Resursele alocate ideii că aş fi sau nu gravidă doar reîntăresc ideea că o femeie nu e completă, fericită sau de succes dacă nu e căsătorită sau nu are copii. Nu avem nevoie de copii sau căsătorii pentru a fi fericite. Noi stabilim ce înseamnă fericirea pentru noi înşine”, a spus, în 2016, Jennifer.

click.ro


MAI 30, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...