[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Maria Ciorici, la 32 de ani: De ziua mea fac recapitulare/ Ce m-a ...
Totul pentru SĂNĂTATE iar frumusețea ca BONUS! Vezi cum arată Tatiana ...
A umplut rețelele cu IMAGINI PROVOCATOARE! Diana Brescan nu ratează ...
Horoscop 12 iulie 2020. Ce îți aduce ultima zi a săptămânii

Adevărul despre Vocea României: Fanii au rămas mască atunci când au aflat dezvăluirile făcute de îndrăgitul Pavel Bartoș

După lansarea celui de-al nouălea sezon Vocea României, prezentatorul emisiunii a făcut o dezvăluire interesantă despre show-ul de la PRO TV. Pavel Bartoș a dat din casă și a vorbit despre echipa care lucrează la acest proiect, scrie b1.ro.

Oficial, sunt doar câteva persoane care apar în fața camerei și pe care publicul le cunoaște de la Vocea României.

Cum era de așteptat, vedetele sunt cele care ajung în atenția publicului, însă, de fapt, echipa emisiunii este compusă dintr-un număr mare de oameni.

Telespectatorii îi știu pe Pavel Bartoș – prezentator al show-ului de talente și pe jurați – Smiley, Irina Rimes, Horia Brenciu și Tudor Chirilă, iar ulterior ajung să-i cunoască pe concurenți. În această situație, pe concurenții sezonului 9 Vocea România, scrie playtech.ro.

În spatele proiectului de succes de la PRO TV, se află de fapt o echipă numeroasă, lucru dezvăluit de Bartoș pe o rețea de socializare.

„Noi suntem cei din fața camerelor, dar marele merit este al întregii echipe de la Vocea României, peste 200 de oameni! Bravo vouă, bravo nouă! Vă mulțumesc! Ei sunt doar o parte, dar cu drag îi îmbrățișăm și pe ceilalți!”, a scris Bartoș într-o postare pe instagram.


DEC 27, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...