FRESH
Horoscop 20 octombrie 2020. Cine își păstrează calmul poate avea parte ...
(video) Prima doamnă, așa cum nu ai văzut-o niciodată. Galina Dodon, ...
Gina Pistol şi-a etalat sarcina în rochiţe mulate. Cât de bine arată ...
Inna și iubitul Deliric, vacanță în Dubai de ziua solistei. Ce bine ...

Alexandra Stan profită din plin de izolare. Nu a mai ieșit din casă de 8 săptămâni. „Am făcut pentru prima dată pâine și covrigi”

Alexandra Stan se află în izolare de 8 săptămâni, însă nu se plictisește. Artista a povestit cum își petrece timpul în această perioadă și ce a gătit pentru prima dată.

„Nu mă plictisesc. Reușesc să fac în fiecare moment al zilei ceva. Curățenie, mâncare, să mă joc cu Herky, motanul meu, alerg pe bandă, fac live-uri pe social media, înregistrez video-uri pentru TikTok, compun versuri, merg la cumpărături pentru părinții mei. Chiar am ce face în această perioadă”, a spus Alexandra Stan pentru revista VIVA!

Alexandra Stan a gătit în toată această perioadă. Ba mai mult, nu a ezitat să experimenteze lucruri noi. Artista a făcut pentru prima oară pâine și covrigi. „În perioada de izolare am făcut pentru prima dată pâine și un fel de covrigi. Am devenit expertă. Deja am făcut de vreo 5 ori și le-am dus și părinților mei. Gătesc multe feluri de mâncare, de la tradițională la paste, salate și dulciuri”, a mai adăugat artista.

libertatea.ro


APR 29, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII