[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
La ce zodii luna august îi va purta noroc
FOTO Jennifer Aniston dezvăluie secretul cu care-și menține silueta
Cleopatra Stratan a mers pentru prima dată la piscină anul acesta.Cum ...
(foto)Juventus ne va bucura ochii cu noul său echipament.Ce tricouri ...

Andra, așa cum nu ai mai văzut-o! Și-a luat inima în dinți și a pozat așa! FOTO//

Pe Andra fanii o cunosc ca fiind o femeie mereu cochetă. Trusa de make-up e aliatul ei, pe care știe să îl folosească.

Asta nu înseamnă, însă, că Andra nu e una dintre acele femei care-și poate permite să iasă în lume cu obrazul curat, fără pic de machiaj. Este o frumusețe naturală, iar vârsta e unul dintre atuurile ei.

Sigură pe ea, cântăreața, aflată împreună cu familia în Creta, s-a pozat fără pic de machiaj, cu tenul ușor atins de soare și un zâmbet de milioane.

Vacanță!!! Să lăsăm grijile deoparte si să ne purtăm ca și cum singurul lucru care contează este să râdem in fiecare zi! Asta sper să simțiți și voi!‘, a scris Andra pe Instagram.

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Andra (@andra) pe

Se văd inclusiv pistruii pe care de obicei machiajul îi ascunde, iar aceștia nu fac decât să-i aducă un plus de farmec. Sunt vizibile și ridurile de expresie de la ochi, dar într-un mod care nu fac decât să îi aducă un plus de autenticitate.

Cât despre ținută, Andra e îmbrăcată lejer, așa cum îi stă bine oricui în vacanță. Zâmbetul e accesoriul ei cel mai de preț.

 

Aproape 72.000 de persoane i-au apreciat fotografia. Și semn că fanii cântăreței o iubesc trup și suflet, printre comentarii nu și-a făcut loc nicio critică. Andra se poate considera norocoasă din acest punct de vedere!

libertateapentrufemei.ro


AUG 7, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...