FRESH
Horoscop 22 ianuarie 2021. Sentiment de confuzie şi o declaraţie de ...
4 dintre cele mai carismatice zodii, care te cuceresc cu personalitatea ...
Cea mai mare fabrică de vaccinuri din lume a luat foc
Elefanții numărați din spațiu. 5.000 de kilometri pătrați pot fi acoperiți ...

Andreea Esca, în fața unor întrebări INCOMODE! Ce alege între sex și sport

Andreea Esca pare genul de femeie care le face pe toate. Se împarte cu succes între viața de familie și cea profesională și îi mai rămâne timp și pentru propria persoană. Unul dintre secretele succesului prezentatoarei este chiar stilul de viață sănătos care este…cât se poate de variat, potrivit afirmațiilor sale, scrie www.click.ro. 

Andreea Esca a dezvăluit într-un interviu câteva lucruri mai mult sau mai puțin intime din viața sa personală. Cum emisiunea în care a fost invitată se axează pe stilul de viață, alimentație și sport, Andreea Esca a trebuit să fie sinceră cu moderatoarea și să-i dezvăluie cât este de activă.

Nu a fost însă dificil pentru celebra prezentatoare, întrucât ea a devenit în ultimii ani o fire sportivă care o ajută să stea trează chiar și o zi și o noapte, după cum afirmă chiar ea. Nu face rabat însă de anumite feluri de mâncare, cum ar fi sarmalele, pentru care mărturisește că are o slăbiciune. La capitolul arderii caloriilor, Esca a fost întrebată ce preferă între sex și sport, iar prezentatoarea a răspuns fără rezerve: „Depinde de oră…dimineața sport”.

Andreea Esca nu a scăpat nici de această dată de întrebarea pe care o urăște cel mai mult: „Ce salariu ai?”. Desigur, prezentatoarea a răspuns scurt și elegant: „Nu acela…”.


IAN 31, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII