FRESH
SCHIMBARE DE LOOK! Natan așa cum nu l-ai mai văzut!: „Acum mă uit ...
Andrei Năstase și soția sa, Angela de 21 de ani ÎMPREUNĂ!: „Sunt un ...
Edward Sanda, susținut la lansarea primului album de părinți și de ...
Calitatea somnului contează! Vezi ce trebuie să faci pentru un somn ...

Andreea Marin, despre viața de familie alături de iubitul ei: ”Nu știu care e mai copil, Violeta sau Adi”. Cum arată serile la ea acasă

De trei ani, Andreea Marin are o relație cu Adrian Brâncoveanu. Chiar dacă nu și-au spus “da” în mod oficial, cei doi, împreună cu Violeta, fata ei, au o viață de familie cu tot ce presupune aceasta, scrie libertateapentrufemei.ro

Într-o emisiune televizată recentă, vedeta de la Antenă a explicat concret în ce relații e cu Adrian Brâncoveanu. „Mie mi se pare că atunci când spui  – e iubitul meu – e deja prea puţin, pentru că noi ducem o viaţă împreună precum a unei familii.

Noi suntem mai mult decât iubiţi. Noi suntem un cuplu în adevăratul sens al cuvântului, evoluăm, construim împreună şi sper să trăim mulţi ani şi buni, la fel. (…) Cred că ceea ce e frumos este să trăieşti, să construieşti, să trăieşti demn şi cu bucurie alături de omul de lângă tine“, a declarat Andreea Marin.

Iar Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au toate ingredientele pentru a construi încă multă vreme împreună, mai cu seamă că fata ei din căsătoria cu Ștefan Bănică, Violeta, este topită după Adrian Brâncoveanu.

Vedeta a explicat și care este programul lor zilnic, de „familie”: “Cu dragoste îmi privesc copilul și îmi iubesc bărbatul. Ne trezim la ora 7, eu și fetița mea, Adrian la 7 și jumătate, să ne pregătim pentru ziua ce vine. Fetița mea merge la școală, fiecare dintre noi la biroul său.

Seara a început să devină nelipsită bătaia cu perne. Eu sunt mai dură, așa, ca mamă, și pun limite pentru că ar exploda întreaga casă dacă mă iau după cei dragi.

Nu știu care e mai copil, Violeta sau Adi, dar e simpatic ce se întâmplă. Cred că într-o zi o să intre și pisicile în jocul lor, momentan sunt speriate.

E plăcut! Avem o casă veselă”

Următorul pas pentru cei 3? O vacanță împeună. Andreea Marin a mărturisit că nu știe unde vor merge, dar cu siguranță va fi „un loc însorit”.


NOI 22, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII