FRESH
Ea este femeia cu mustață! Motivul incredibil pentru care nu renunță ...
Romanul unei scriitoare din Moldova, despre mamele plecate în străinătate, ...
Sexi, talentată și femeie de afaceri de top! JESSICA ALBA, surprinsă ...
(FOTO) O nouă extravaganță marca Zlatan Ibrahimovic! Cu ce mașină ...

ANDREEA MARIN, în NEGOCIERI cu două TELEVIZIUNI, pentru A REVENI PE STICLĂ

Nu mai are emisiune la TVR 1, însă continuă cu sârg proiectul umanitar demarat în urmă cu mai mulţi ani, caravana „Preşuieşte viaţa”. Totuşi, Andreea Marin este în discuţii pentru a reveni la prima ei dragoste, televiziunea.

 Într-un interviu pentru site-ul paginademedia.ro, Andreea Marin a recunoscut că este posibil să revină pe sticlă cu o nouă emisiune. Vedeta este în neocieri cu două televiziuni, care i-au propus show-uri televizate, oferte pe care bruneta le ia în calcul serios, după cum ea a mărturisit.”Există mai multe propuneri, dar două sunt mai importante, pe care le iau în calcul serios”, a declarat vedeta într-un interviu acordat paginademedia.ro.
SHOK precizează: Andreea Marin, supranumită „Zâna Surprizelor”, s-a născut pe 22 decembrie 1974 la Neamţ şi este una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite moderatoare TV din România. Andreea Marin are o vastă experienţă în televiziune lucrând ca reporter şi redactor la TVR 1, unde timp de trei ani a prezentat principalul jurnal de ştiri. Vedeta a cunoscut faima şi a fost cel mai mult apreciată pentru realizarea şi prezentarea emisiunii „Surprize, Surprize”, care nouă ani a fost cea mai urmărită emisiune de divertisment din România. Din punct de vedere profesional, realizările „Zânei Surprizelor” sunt mult mai vaste. Ea este director de comunicare pentru Prime Time World Broadcast, companie internațională de producție TV cu sediul în Madrid, a prezentat mai multe festivaluri şi spectacole, printre care Eurovision, UNICEF, Cerbul de Aur, Mamaia şi a fost purtător de cuvânt pentru Garnier – L’Oreal, BMW Automobiles, Cartier, Procter Gamble.

MAI 8, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...