FRESH
În familia Manciu E SĂRBĂTOARE! Olga și Alex au ajuns la NUNTA DE ...
Fericire constă în lucruri mici! Anatol Durbală despre GHIDUȘIILE ...
Echinocțiul de toamnă 2020 – influențele astrale asupra fiecărei zodii ...
Gigi Hadid a născut! Iată primele imagini cu bebelușul (Foto)

Andreea Marin și-a convins iubitul să îi vopsească părul. Cei doi se află în izolare de mai bine de două săptămâni. „Aveți nevoie de mâinile lui”

Aflată în imposibilitatea de a mai merge la coafor, Andreea Marin s-a vopsit singură, ajutată și de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu.

Chiar dacă se află în izolare la domiciliu, ca orice femeie care se respectă, Andreea Marin nu a renunțat la cochetărie, așadar s-a transformat în hairstylist, iar la final le-a explicat întreaga procedură și fanilor ei de pe contul de socializare.

Vedeta a recunoscut însă că a avut un ajutor de nădeje, pe iubitul ei, Adrian Brâncoveanu.
Am făcut-o și pe asta: pentru prima dată, am vopsit părul acasă, și a ieșit! Părul meu e alb la rădăcini încă de când aveam 18 ani, așa că îl vopsesc, iar acum este castaniu cu șuvițe ușor mai deschise decât nuanța de bază, aveam emoții să nu fac o boacănă, dar iată ca a fost mai ușor decât mă așteptam!”, a scris Andreea Marin pe contul de socializare.

Primul pas și cel mai important este să vă convingeți partenerul de viață să devină stilistul vostru, aveți nevoie de mâinile lui la vopsit. Eu am reușit și în doi chiar a fost distractiv și inedit!”, a mai spus ea.

libertatea.ro


APR 7, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII