FRESH
Speak a sărbătorit cea de-a 34-a sa aniversare. Ce a făcut cântărețul ...
Aliona Triboi a lansat noul videoclip la piesa: "Ce-i cu tine, lume?"
Horoscop 25 octombrie 2020. Mesaje cu subînțeles și o schimbare de ...
Cum își înfruntă fiecare zodie cele mai mari frici

Andreea Marin și iubitul ei, primul interviu împreună. Cum e vedeta când nu se afla în fața camerelor de filmat

Andreea Marin și iubitul ei,  Adrian Brâncoveanu, au fost prezenți  la un eveniment dedicat în memoria regretatului designer Răzvan Ciobanu. Cei doi îndrăgostiți au acordat primul lor interviu împreună pentru Antena Stars în care au vorbit despre relația lor, scrie libertateapentrufemei.ro

Adrian a făcut primele declarații despre relația lui cu îndrăgita vedetă TV. El a mărturisit că o știa pe Andreea de la televizor, însă în realitate, când nu se află în fața camerelor de filmat,  iubita lui este „mult mai naturală”. „Este mult, mult mai naturală. Mult mai naturală decât o cunosc toți ceilalți“, a ținut să precizeze Adrian pentru Antena Stars.

Întrebat ce-i place cel mai mult la iubita lui, Adrian a răspuns fără să stea pe gânduri: „Sufletul și viziunea, ci nu în termeni tehnici, ci spiritual’, a spus acesta.

La început între ei a fost o prietenie foarte frumoasă, care treptat s-a transformat în dragoste. Cei doi au decis că ar fi momentul oportun să înceapă o relație și iată-i acum, extrem de fericiți și zâmbitori împreună.


NOI 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII