FRESH
(foto) Modela Adela Prisăcari a dat CĂRȚILE PE FAȚĂ despre prietenia ...
Cum se poartă zodiile atunci când se află în preajma unei persoane ...
FOTO Ashley Tisdale este însărcinată pentru prima oară! Primele imagini ...
(foto) Cum arată fosta soție a solistului trupei Carla's Dreams

Angelina Jolie, dezvăluiri șocante despre căsnicia cu Brad Pitt: «Abia după 4 ani de la divorț mi-am revenit!»

Angelina Jolie a spus pentru prima oară că și-a revenit abia după ce au trecut patru ani după ce a dat divorț de Brad Pitt. Până acum s-au făcut numai speculații privitoare la suferințele prin care a trecut din cauza despărțirii lor, scrie click.ro

Actrița Angelia Jolie (45 de ani) a vorbit pentru prima oară deschis despre despărțirea de Brad Pitt (56 de ani), din 2016, după 11 ani de viață comună, spunând că și-a revenit abia după patru ani de la divorț. Tot pentru prima oară, diva a recunoscut că s-a îmbolnăvit din cauza divorțului. ”Ani de zile am suferit. Au fost momente complicate. Nu mai știam de mine, nu mai știam ce mi se întâmplă. Toate amintirile dureroase te fac să înțelegi că este un miracol să mai fii în viață”, a dezvăluit ea, spunând că de acum vrea să-și refacă viața. Însă e decisă să se dedice în primul rând, rolului de mamă pentru cei 6 copii, 3 biologici, Shiloh (14 ani) și gemenii Knox și Vivienne (11 ani), 3 adoptivi, Maddox (18 ani), Pax (16 ani) și Zahara (15 ani).

Acum, la patru ani după ce a dat divorț de Brad Pitt, și la un an după pronunțarea divorțului, Angelina Jolie spune că în sfârșit se simte perfect bine. Vrea să redescopere veselia și bucuria, alături de cei șase copii, care au rămas la ea. ”Dimineața când mă trezesc, îmi dau seama cât este de bine să fii mamă. Nevoile copiilor sunt prioritatea mea. Sunt foarte atentă la ceea ce îi poate influența și ceea ce le poate aduce prejudicii. Principalul meu rol este de mamă. Numai când sunt ei la școală, pot să-mi încep activitatrea umanitară și politică. Scriu editoriale pentru revista Time. Abia după ce termin toate acestea mă pot dedica cinema-ului”, a dezvăluit diva. Angelina preferă să dedice de acum mai mult muncii de regizoare, în locul celei de actriță. ”Sunt mai rezistentă decât înainte”, a mai spus vedeta.

Angelina Jolie a mărturisit pentru prima oară că și-a revenit abia după ce au trecut patru ani de la divorțul de Brad Pitt.


IUN 11, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII