FRESH
Tinerele care s-au bătut, aparent din cauza lui Constantin Țuțu, au ...
Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile ...
Top 3 zodii care au noroc de bani în noiembrie 2020. Ei sunt cei care ...
Dwayne Johnson se luptă cu depresia de la 15 ani. Suferinţa care i-a ...

Anna Kournikova a născut în mare secret ! Enrique Iglesias a devenit tată pentru a treia oară

Anna Kournikova și Enrique Iglesias au devenit părinți a treia oară. Dezvăluirea a fost făcută de fratele artistului, Julio Jose. Acesta a dezvăluit că fratele lui și fosta jucătoare de tenis sunt foarte fericiți și că el este foarte mândru că este din nou unchi.

Julio Jose a mărturisit că proaspeții părinți deja și-aua dus acasă cel de-al treilea copil. Acesta s-a dat de gol într-un interviu pentru o emisiune de la un post de radion din Chile.  Când a fost întrebat de gazda emisiunii ce înseamnă pentru el cel de-al treilea copil al lui Enrique, Julio a mărturisit: „Sunt deja unchi“.

Da, ce vreau să spun este că Enrique și Anna au deja trei copii. El este foarte fericit”, a declarat fiul lui Julio Iglesias și al lui Isabel Preysler, confirmând astfel că Anna și Enrique au devenit dja păinți.

Mai mult, Julio a dezvăluit cât de apropiat este de fratele lui, Enrique. „ El este cel mai bun prieten al meu. Mă înțeleg foarte bine cu el, locuim foarte paroape unul de celălalt și petrec o grămadă de timp cu nepoții mei. Enrique iubește sportul, mai ales tenisul”,a  mai spus Julio. Este de înâles având în vedere că acesta s-a căsătorit cu Anna Kournikova, care a fost una dintre cele mai bune jucătoare de tenis.

Cu toate acestea, fericitul cuplu încă nu au anunțat oficial că au devenit părinți. Ba mai mult, ei au ținut sarcina ascunsă și nu au făcut publice detalii despre viața lor personală.

Întrebat dacă au băiat sau fată, Julio nu a vrut să spună. „E secret”, a mai precizat Julio, adăugând însă că Enrique s-a bucurat foarte mult că a devenit tată a treia oară.

Anna Kournikova și Enrique Iglesias mai au doi copii, gemenii Lucy și Nicholas, iar cei doi postează adesea filmulețe foarte amuzante cu ei.

libertateapentrufemei.ro


FEB 11, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII