[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Diana Munteanu a pozat în costum de baie la 41 de ani. Ce corp tonifiat ...
Instrumente de îngrijit părul pe care orice femeie trebuie să le aibă ...
Horoscop 14 iulie 2020. Vizită neaşteptată şi o cină romantică
Interpretul Ray Bark atras de instrumente muzicale încă DIN COPILĂRIE: ...

Anna Lesko: "Nu sunt un exemplu de urmat"

Anna Lesko renunţă la haine pe conturile de socializare, ia atitudine atunci când este certată de prietenii virtuali. Cu toate astea, solista recunoaşte că nu este un exemplu de urmat.

„Nu sunt un exemplu de urmat! Cu trecerea timpului, nu mă mai simt de parcă ar trebui să mă justific. Suntem diferiţi şi frumoşi în felul nostru. Aaaa, poţi tine cont de anumite aspecte, să vezi dacă rezonează în context cu tine. Poate ce mie îmi prieşte, pe tine te dezavantajează. Femeile care se dau drept exemplu şi se bat cu pumnii în piept că sunt demne de urmat în toate cele nu îmi prezintă încredere.

Am întâlnit suficiente la viaţa mea. Astăzi, ea dacă este „combinată” cu un fotbalist o vei vedea negreşit pe stadion, în plină acţiune. După, se îndrăgosteşte de altul, un actor, o vei vedea în public aplaudând cel mai zgomotos posibil. S-a despărţit şi de acesta şi s-a îndrăgostit de un patron de club, o vei vedea non-stop acolo, să nu-i scape ceva…. Dacă o întrebi, îţi va răspunde că ştie bine direcţia, dar în realitate este foarte derutată”, a scris Anna Lesko pe un cont de socializare.

okmagazine.ro


NOI 27, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...