FRESH
(video) Trupa Akord au luat o fată „prizonieră”, în noua lor piesă. ...
(video) Cine gătește mai bine: Prima Doamnă, mama sau soacra? Întrebarea ...
(video) Igor Dodon: „Ce tată nu-și dorește o fată? Soția altfel spune...”
Brad Pitt și modela Nicole Poturalski s-au despărțit

Antonia, în lenjerie intimă sexy în clipul celei mai noi piese. “Muți”:”#1 trending scrie pe ea”. Toate imaginile s-au filmat în vila sa de lux!

Motiv de bucurie pentru apropiații și fanii cântăreței Antonia! Astăzi a lansat o nouă piesă, iar videoclipul s-a realizat în vila sa de lux în care locuiește împreună cu Alex Velea și cei doi băieți: Dominic și Akim. Pe platourile de filmare, artista a apărut în lenjerii intime sexy și provocatoare. Mulți dintre cei care au ascultat melodia “Muți” sunt de părere că va ajunge curând nr. 1 în trending pe YouTube. 

Carismatica Antonia a lansat azi melodia “Muți”, care ilustrează o poveste de dragoste foarte frumoasă. Versurile au fost scrise de  Alex Pelin, Amedeo Chiriac. Ca să nu încalce măsurile stricte impuse prin Ordonanțele Militare în războiul cu noul coronavirus, clipul piesei a fost filmat în casa superbă pe care vedeta o deține împreună cu partenerul ei de viață, Alex Velea,. După cum puteți vedea în video-ul de mai jos, artista a purtat două ținute provocatoare: o lenjerie intimă neagră sexy și una albă, peste care și-a pus una dintre cămășile iubitului ei. Apropiații și fanii au felicitat-o pentru noua melodie și îi doresc să ajungă repede nr. 1 în trending pe YouTube.
“#1 trending scrie pe ea! În sfârșit ceva de calitate în România”, “Omg.. Așa piesă? De când așteptam să mai ascult genul ăsta de muzică de la tine… #Ador ”, “În aceste cântece făcute în «ediția de acasă», poți să vezi în mod clar cât de minunați sunt artiștii români, sunt mândru că sunt român”, “Foarte frumoasă piesa, foarte frumoasă Antonia. Versuri+voce geniale, pot să spun doar atât: Wow!”, “Îmi place foarte mult ideea asta de «Home Edition» , toate piesele sunt grozave!” sunt cinci dintre comentariile lăsate pe contul de YouTube al îndrăgitei vedete.

cancan.ro


APR 16, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII