FRESH
Horoscop 26 octombrie 2020. Ocazie unică și moment delicat
Mergi la cumpărături și-ți rămâne gândul la un obiect? Regula zgârcitului ...
FOTO Ana Baniciu din nou PROVOCATOARE. Cântăreața, cu sânii la vedere ...
FOTO Actorul Sali Levent, în compania unei blonde superbe! Cu ce s-au ...

Barack Obama, cel mai frumos mesaj pentru soția sa! Au aproape 30 de ani de căsătorie și se poartă ca niște îndrăgostiți!

Chiar avem ce învăța de la fostul cuplu prezidențial american! De ziua lui Michelle Obama, soțul ei, fostul președinte Barack Obama, i-a adus cel mai frumos omagiu, o adevărată declarație de dragoste, venită la peste 27 de ani de căsnicie, scrie libertateapentrufemei.ro

„În fiecare scenă, tu ești steaua mea, Michelle Obama! La mulți ani, iubito!”, a scris Barack Obama, postând și mai multe fotografii alb negru în care apare alături de soția sa în ipostaze tandre.

Cei doi se prostesc ca niște tineri îndrăgostiți, se strâmbă, se îmbrățișează și se sărută, arătându-ne un crâmpei din viața lor în doi.

Au două fete mari, dar asta nu-i împiedică să se iubească la fel ca în prima zi. Cuplul a recunoscut că a avut și greutăți și chiar a făcut consiliere, dar se pare că aceasta e rețeta pentru longevitatea în doi: dragostea manifestată fără să le pese ce spune lumea.

În luna octombrie a anului trecut, când cuplul Obama aniversa împlinirea a 27 de ani de căsnicie, fosta primă doamnă scria pe o rețea de socializare: „În urmă cu 27 de ani, acest tip mi-a promis o viață plină de aventură. Aș spune că s-a achitat de promisiune.

Pentru următorul capitol, când vom rămâne cu cuibul gol (referire la plecarea Maliei și Sashei de acasă, la facultate – n. red.) și vom descoperi ce urmează, în timp ce încă simțim magia care ne-a adus împreună în urmă cu atâția ani. Aniversare fericită, Barack!”.

Michelle, de 56 de ani, și Barack, de 58, sunt părinții Sashei, de 18 ani, și Maliei, de 21 de ani.

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Barack Obama (@barackobama) pe


IAN 21, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII