FRESH
Cel mai umilitor moment din cariera lui Mike Tyson. Michael Jackson ...
„Sunt un zero în ochii ei!” Ea e o artistă de top, cu milioane în ...
(foto) Kim Kardashian, fotografie INCENDIARĂ, după ce a schimbat prefixul! ...
(video) Doina Danielean despre divorț!: „Dacă el atunci nu mă lăsa ...

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au făcut planuri de nuntă. “Noi suntem altfel”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt izolați de aproape trei săptămâni și se pare că în această perioadă, lucrurile au mers foarte bine între ei. Vedeta a mărturisit că afaceristul i-a promis o nuntă ca în povești, eveniment ce va avea loc în curând.

“Trei săptămâni au trecut de când suntem bine. Nu suntem chiar atât de zvăpăiați precum pare. Nu suntem chiar atât de agitați. (…) Am ajuns într-un moment în care liniștea a devenit o prioritate pentru noi, pentru că am fost o vreme mult prea agitați. Și unul împotriva celuilalt și atunci am avut nevoie de o recuperare a timpului pierdut și să ne redescoperim. Suntem împreună de un an jumătate, dar nu mi-a gătit niciodată până acum. Și a fost foarte… altfel”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit Spynews.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au discutat deja despre nuntă, fiind pregătiți oricând pentru marele eveniment. “Mie mi-a promis o nuntă ca în povești. Vom avea cea mai frumoasă nuntă, dar nu din țară, ci din lume. Noi suntem altfel”, a mai spus Bianca.

libertatea.ro


APR 23, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...