FRESH
Cum scapi de viruși pe iPhone: problema notificărilor din calendar ...
Nicole Kidman, probleme de sănătate mintală din cauza rolului din ...
Cât de romantică este fiecare zodie
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost surprinși ÎN IPOSTAZE XXX PE PLAJA din Mamaia. Afaceristul NU SE POATE ABȚINE nici ziua, nici noaptea.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi trăiesc din plin fiorii iubirii de după împăcare. Cei doi se comportă ca doi adolescenți în public, iar acest lucru este dovedit și în imaginile postate de blondină pe rețelele de socializare. Vedeta și afaceristul au fost surprinși în ipostaze interzise minorilor, scrie SHOK.md, cu referire la cancan.ro.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi trăiesc o dragoste cu năbădăi de aproximativ doi ani. Cei doi iubesc cu patos, iar acest lucru este vizbil prin prisma deselor despărțiri și împăcări. Un lucru este cert: Bianca și Bodi nu pot sta departe unul de celălalt pentru prea mult timp. Deși și-au spus lucruri jignitoare, au avut scandal public, ar fi fost vorba chiar și despre bătăi dure, iată că… dragoste învinge fără dar și poate.

În acest weekend, sexoasa blondină și musculosul ei iubit se relaxează la malul mării și se bucură de faptul că își petrec timpul împreună. Bianca și-a ținut la curent fanii pe Instagram cu cele mai intime ipostaze surprinse între ea și afacerist în timp ce stăteau pe șezlong la plajă. Ziua în amiaza mare, Bodi a vrut să testeze noul posterior tunat al blondinei, așa că s-a „înfructat” docil, iar blondinei i-a plăcut mângâierea fină, căci de îndată le-a arătat fanilor săi filmulețul pe internet.

Seara, Alex Bodi a continuat să-i arate Biancăi cât de atras se simte de posteriorul ei super dotat. Așa că a continuat atingerile în public, într-un club din Mamaia Nord. Imaginile fierbinți cu cei doi au fost publicate de blondină pe Instagram.

„Eu vreau să deschid o ”școală de dive”. Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul sau duc gunoiul.

Eu în 15 minute sunt gata cu totul. De miercurea viitoare începem cursurile la ”școala de dive. O să explic ce am promis: instagram, like-uri, viața reală, frumusețea”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV.

sursa: cancan.ro


IUL 13, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII