[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum se întreţine Andreea Marin la 45 de ani. Secretele dietei
Vacanță de coșmar! Katie Price a ajuns în scaunul cu rotile după ce ...
CA O ADEVĂRATĂ ZEIȚĂ! Iată cum a pozat recent Diana Brescan! FOTO//
SEXY și IREZISTIBILĂ! Marinela Bezer și-a uimit fanii cu noi imagini ...

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi divorțează, după doar trei luni de căsătorie

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi divorțează, la doar trei luni de la căsătorie. Dezvăluirea a fost făcută de site-ul spynews.ro. Cei doi au depus deja actele de divorț și se pare că între ei nu mai există cale de împăcare.

În urmă cu trei uni s-au căsătorit în mare secret și aveau planuri să devină părinți, însă lucrurile dintre ei nu au decurs așa cum se așteptau și au decis să pună punct relației și să meargă pe drumuri separate.

Anunțul a fostă făcut de Alex Bodi care a vorbit, în exclusivitate pentru Spynews, despre motivul despărţirii de Bianca Drăguşanu primul termen în divorţ este la începutul lunii decembrie. Ei pot îna ceastă perioadă să se răzgândească, însă afaceristul spune că nu mai este cazul pentru că nu mai există cale de împăcare între ei.

Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 2 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun. Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi”, a spus Alex Bodi în exclusivitate pentru Spynews.

În urmă cu câteva ore Bianca Drăguşanu a publicat mai multe fotografii pe reţelele de socializare, la scur titmp după ce a semnat actele de divorț la notar. Într-o fotografie, Bianca Drăguşanu și-a fotografiat mâna dreaptă, pe care are niște răni. „Semnele iubirii”, a scris blondina în dreptul imaginii, lăsând de înțeles, potrivit Spynews, că soțul ei a fost violent cu ea, având în vedere că ultrior a făcut și o postare despre violență.


NOI 1, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...