[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum se întreţine Andreea Marin la 45 de ani. Secretele dietei
Vacanță de coșmar! Katie Price a ajuns în scaunul cu rotile după ce ...
CA O ADEVĂRATĂ ZEIȚĂ! Iată cum a pozat recent Diana Brescan! FOTO//
SEXY și IREZISTIBILĂ! Marinela Bezer și-a uimit fanii cu noi imagini ...

Botez regal! Meghan şi Harry au participat la un eveniment privat, de familie. Imagini cu Ducesa de Sussex înainte de naştere

Nu mai e mult până cei doi îşi vor strânge în braţe primul lor copil. Până atunci, însă, Ducii de Sussex se antrenează cu bebeluşii din familie, mai ales acum că Harry a botezat o nouă nepoţică.

Vineri, nepoata reginei, Zara Tindall, şi-a botezat cea de-a doua fetiţă, în cadrul unui eveniment privat. Ceremonia religioasă a avut loc în biserica St. Nicholas din Cherington, Gloucestershire, iar Regina Elisabeta şi Ducii de Sussex s-au numărat printre invitaţi.

Mai mult de atât, Harry a fost rugat să-i fie naş micuţei Lena, iar acesta a acceptat cu bucurie. Aceasta a fost, poate, şi ultima ocazie în care am văzut-o pe Meghan înainte de a-şi aduce pe lume primul copil, dat fiind faptul că nu mai are nimic planificat în agenda publică.

Cu această ocazie, Meghan, despre care se crede că va naşte la sfârşitul lunii martie ori în aprilie, a purtat o haină retro, maro, menită să-i mascheze burtica proeminentă. Zâmbitoare şi deloc stresată de vremea proastă din Londra, Meghan l-a însoţit pe Harry, la braţ, până la capelă. Din peisaj au lipsit, însă, Ducii de Cambridge, despre care nu se ştie de ce au absentat.

okmagazine.ro


MAR 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...