FRESH
Speak a sărbătorit cea de-a 34-a sa aniversare. Ce a făcut cântărețul ...
Aliona Triboi a lansat noul videoclip la piesa: "Ce-i cu tine, lume?"
Horoscop 25 octombrie 2020. Mesaje cu subînțeles și o schimbare de ...
Cum își înfruntă fiecare zodie cele mai mari frici

Bradley Cooper și-a tras o nouă iubită! Cu cine a fost surprins actorul de 45 de ani

Bradley Cooper, în vârstă de 45 de ani, a fost surprins recent de paparazzi în compania unei femei, cu care pare să se fi mutat în apartamentul lui din Manhattan New York. După ce s-a despărțit de fotomodelul Irina Shayk, în 2019, s-a zvonit că ar fi avut o aventură cu Ladu Gaga, însă nici unul dinre ei nu a confirmat relația. Cine e necunoscuta care l-a cucerit?

Bradley Cooper, unul dintre cei mai mari cuceritori de la Hollywood nu poate sta singur. Luni, actorul de 45 de ani, a fost surprins la plimbare prin New York City de mână cu fetița lui Lea, pe care o are cu Irina Shayk (3 ani). Marți, paparazzi l-au surprins în timp ce lua cumpărăturile comandate din fața casei lui din Manhattan împreună cu Kristin O’Connor. Antrenoarea de fitness O’Connor era îmbrăcată sumar și se simțea ca la ea acasă în locuința actorului. Bradley și Kristin s-au cunoscut în 2014, când aceasta l-a antrenat pentru rolul din filmul ”American Sniper”.

Bradley Cooper a avut aventuri cu toate frumoasele Hollywood-ului

Bradley Cooper are o avere de 100 de milioane de dolari și este unul dintre cei mai râvniți actori de la Hollywood, alături de Leonardo DiCaprio. La fel ca și starul din ”Titanic”, Cooper a avut relații cu aproape toate actrițele de la Hollywood care nu erau măritate. Pe lista cuceririrlo lui figurează nume sonore precum: Renee Zellweger, Laura Dern, Cameron Diaz, Denise Richards, Jennifer Aniston, Olivia Wilde, Scarlett Johansson, Zoë Saldana și Jennifer Lopez. Până să se cupleze cu Irina Shayk, el a avut o aventură cu un alt fotomodel Suki Waterhouse, care era cu 12 ani mai tânără ca el. În 2019 s-a despărțit de Irina Shayk după o relație de peste patru ani, dar împart custodia micuței Lea.

click.ro


MAI 21, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII