FRESH
(foto) Cum arată fosta soție a solistului trupei Carla's Dreams
Horoscop 20 septembrie 2020. Bucurie în familie şi un cadou din partea ...
Mariah Carey nu vrea să audă de frații ei „Sunt distruși și mi-e milă ...
Igor Dodon profită de zilele cu soare și explorează locurile turistice ...

Britney Spears a ”spart” 400.000 $ pe cazări la hotel și excursii!

Blonda Britney Spears, în vârstă de 37 ani, a trecut de la căderile nervoase cauzate de insuccesele în dragoste, la cheltuieli fără discernământ. Anul trecut a aruncat pe fereastră nu mai puțin de 400.000 de dolari. Și dacă ar fi să o întrebăm acum pe ce s-au dus banii, cu siguranță, că nici ea nu ar ști. Publicația ”The Blast” a descoperit că Brit a dat 70.000 $ pe cazarea la hoteluri de lux, 66.000 $ pe lucruri pentru casă și a făcut peste 80 de drumuri la supermarket, scrie click.ro.

Britney Spears nu mai are noțiunea banilor. Diva de 37 de ani a cheltuit în 2018 aproape o jumătate de milion de dolari pe ”mofturi”. Ea tocmai ce s-a întors din turneul național cu 2,5 milioane de dolari în plus la averea de 215 milioane de dolari. Conform revistei americane ”The Blast”, în 2018, blonda a aruncat cu banii cum a vrut ea: 16.000 $ pentru patru nopți în Beverly Hills și alți 54.000 $ pentru călătorii în stil mare.

Britney Spears nu are control deplin asupra propriei averi

În februarie 2007 cântăreața, care are o avere de 215 milioane de dolari, a fost internată într-un centru de dezintoxicare pentru a scăpa de dependeța ei de droguri, acest lucru abia după ce și-a ras părul în public și a vandalizat o mașină în fața paparazzilor. Apoi, pentru a scăpa de detenție, cântăreața a fost obligată, printr-o decizie judecătorească, să accepte ca tatăl ei să îi administreze averea, să achite pensia alimentară fostului soț Kevin Federline și să nu mai emită pretenții de custodie asupra celor doi copii. În urmă cu mai bine de doi ani, ea și-a revenit și a reintrat în lumina reflctoarelor în forță, cu o serie de spectacole în Las Vegas, tatăl ei, Jamie, fiind în continuare administratorul averii ei. Revista ”The Blast” a descoperit ”lista de târguieli” a blondei pentru 2018: 66.000 de dolari pentru detergent, săpun și altele asemănătoare, cumpărate în peste 80 de vizite la supermarket.

Britney Spears și copii ei

Britney Spears se bucură alături de iubitul ei, Sam Asghari, de fiecare moment petrecut alături de copii ei, Sean (13 ani) și Jayden James (12 ani), pentru că îi vede doar de câteva ori pe an
Foto: Profimages

Britney Spears se luptă pentru libertatea financiară

Cântăreața a dat un milion de dolari pentru asistenți financiari, iar 128.000 $ pe an este salariul dedicat propriului ei tată, James Spears, care este adminstratorul averii ei. Starul și-a acuzat în trecut tatăl că a forțat-o să se interneze într-un spital de nebuni și că a obligat-o să ia medicamente care i-au afectat discernământul. Britney a fost căsătorită de două ori și are doi băieți cu ultimul ei soț, cântărețul Kevin Federline (41 de ani), Sean (13 ani) și Jayden James (12 ani).

Momentan, are un iubit de 25 de ani, Sam Asghari, care este și antrenor de fitness. Americanca, fostă prințesă Disney, și-a început cariera în 1992, iar până în 2000 era deja o celebritate mondială. Britney are șase albume listate pe Billboard 200, un premiu Grammy, șase Recorduri Mondiale, șase premii MTV, iar în 2012 a fost cea mai bine plătită femeie din lume, cu un venit de 58 de milioane de dolari.


AUG 15, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII