[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(VIDEO) Alex Iordache a lansat un proiect fotografic INEDIT: „Am prins ...
Mira şi Ruby, poze incendiare din vacanţa în Thassos. Cum s-au lăsat ...
Soția directorului general al ANSA s-a stins din viață, în floarea ...
Meghan Markle este OMAGIATĂ! Împlinește astăzi 39 de ani! Vezi cum ...

Cătălin Botezatu va fi operat din nou: "Intervenția este destul de dificilă"

Cătălin Botezatu a fost suspect de cancer și a trecut printr-o operație destul de grea în urma căreia i s-a extirpat o tumoare de pe colon, în urmă cu câteva luni. Deși ce a fost mai greu a trecut, îndrăgitul designer vestimentar este nevoit să se supună unei noi intervenții chirurgicale, scrie unica.ro

Cătălin Botezatu, în vârstă de 53 de ani, va fi nevoit să se supună unei operații care nu numai că este dificilă, dar este o intervenție care se face foarte rar, nu doar în România, ci și în lume: “Urmează o altă operaţie ca să curăţăm acolo bine, după care o operaţie high tech. E destul de dificilă pentru că nu este extrem de uzitată, nici în lume, nici în România”, – a declarat Cătălin Botezatu în cadrul emisiunii “Agenția VIP de la Antena Stars.

“M-am dus la turcaleţii mei şi m-am dus la cel mai bun medic care operează. Operaţie extrem de grea, dureroasă, pentru că eu având probleme cu inima, anestezia nu avea cum să mi-o facă decât patru ore. Operaţia a durat şase ore şi trei minute. Mi-au făcut operaţia aproape pe viu. Am simţit nişte dureri groaznice”, –a mai spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu s-a mai confruntat în trecut cu probleme de sănătate. Conform unei declarații mai vechi de-a sa, designerul a mai trecut printr-o intervenție chirurgicală la colon în 1992. De asemenea, Cătălin Botezatu a mai fost operat și la inimă în urmă cu câțiva nai, atunci când i s-au montat stenturi coronariene.


IAN 14, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...