[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Modela Nina Crețu într-o ședință foto la Palatul Versailles. Vezi ...
FOTO / Imaginea cu care Anda Adam a strâns peste 20.000 de like-uri. ...
AȘA ȘI TRĂIM! Consilier municipal: „Limba română e la București, la ...
„La jocul din satul meu”! Cristina Ceauș SURPRINDE cu o nouă LANSARE! ...

Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu în fiecare lună doar din Instagram

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt în centrul atenției ca urmare a anunțului despre divorț pe care l-au făcut la doar trei luni de când s-au căsătorit civil, anunț ce vine în urma unor episoade violente întâmplate între cei doi.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au o căsnicie cu multe suișuri și coborâșuri, amândoi fiind firi puternice și autoritoare. În acest context al divorțului, cei doi au fost în platoul emisiunii Xtra Night Show și au făcut mai multe dezvăluiri despre relația lor.

Totodată, Alex Bodi a recunoscut că printre motivele de scandal dintre ei se numără și faptul că Bianca postează mult prea des pe Instagram, făcând din viața lor o carte deschisă: „Mi se pare prea mult când pui prea multe poze cu noi, story-uri cu noi. Poate unora le place, dar poate alții cred că faci intenționat” – a explicat omul de afaceri în emisiunea lui Dan Capatos.

Bianca Drăgușanu a explicat, la rândul său, că este nevoită să acorde toată atenția rețelelor de socializare deoarece din contractele de imagine îi vine un venit deloc de neglijat în fiecare lună: „Eu sunt o persoană publică, am un reach la tot Instagramul meu. Eu am contracte foarte bune la Instagramul meu si câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întamplă acolo, scriși pe foaie, 10.000 minim. Eu trebuie să am întodeauna instastory-uri”, – a spus Bianca Drăgușanu în emisiunea Xtra Night Show.

unica.ro


NOI 11, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...