FRESH
(video) Incendiu la sediul Huawei din China!
Se pregătește meciul secolului: Manny Pacquiao se va lupta cu Conor ...
(video) Un parlamentar a ȘOCAT pe toată lumea, în direct la TV! A ...
FOTO / Loredana Groza, dezbrăcată în așternuturi

Ce bine arată în costum de baie Lavinia Pîrva la un an de când a născut! Soţia lui Ştefan Bănică s-a bucurat de soare

Lavinia Pîrva este într-o transformare continuă din punct de vedere fizic de când a devenit mamă. A apelat la anumite tratamente, a făcut chiar şi o operaţie estetică, iar acum arată minunat în costum de baie!

În urmă cu un an de zile, Lavinia Pîrva aducea pe lume primul său copil. Îl făcea tată pentru a treia oară pe soţul său, celebrul Ştefan Bănică Jr. Băieţelul născut, Alexandru, le face viaţa mai frumoasă, mai împlinită. Fiul lor creşte pe zi ce trece şi se bucură enorm de prezenţa părinţilor iubitori. Mai ales în pandemie, Ştefan Bănică declara că a avut mai mult timp pentru familie, pentru copiii săi, pentru mezinul său.

Lavinia Pîrva, chiar dacă a născut în urmă cu doar un an, are o siluetă de invidiat. A reuşit să dea jos multe kilograme după naştere, a făcut multe tratamente faciale şi corporale, dar şi o operaţie estetică la nivelul bustului. Vrea să arate perfect, să aibă un stil de viaţă sănătos şi să strălucească atunci când va urca din nou pe scenă. A avut acum curajul să pozeze în costum de baie! A uimit! Are o siluetă de fotomodel de care sigur este mândră!

Se pare că familia Bănică a petrecut un weekend la mare, iar tânăra mămică s-a bucurat de soare. S-a bronzat şi s-a pozat într-un costum de baie întreb, verde. Se pare observa imediat cât de bine arată!

Din păcate, în fotografie nu apare nici soţul, nici copilul, dar Lavinia imediat atrage atenţia. Este o mămică de nota 10!

Lavinia Pîrva şi-a mărit bustul! Soţia lui Ştefan Bănică şi-a făcut prima operaţie estetică după ce a născut

Este o mămică împlinită, dar şi o femeie cu forme! Lavinia Pîrva a trecut printr-o serie de transformări de când a devenit mamă, a dezvăluit acum că şi-a mărit bustul! Are 35 de ani, un băieţel de care e tare mândru, un soţ celebru pe care îl ştie o ţară întreagă, ce îşi mai poate dori? Lavinia Pîrva este mamă full-time, are grijă de micuţul Alexandru care a împlinit deja un an, dar nu uită nici de ea, de fizicul ei, vrea să arate minunat când o să urce din nou pe scenă după pandemie.

Acesta şi-a făcut mai multe tratamente la nivelul feţei, dar şi la corp, pentru a arăta perfect. Acum a dezvăluit că şi-a mărit şi bustul. Este prima operaţie estetică pe care o face după ce a devenit mamă.

okmagazine.ro


IUN 15, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII