FRESH
Kylie Jenner, într-o rochie transparentă pe Instagram! Imaginile au ...
Radu Albot, calificat în sferturi la turneul din Singapore
Zodiile cărora nu le este frică de singurătate
Motivul pentru care Simona Halep s-a imunizat cu vaccinul Pfizer. ...

Ce familie frumoasă are John Travolta!

Acuzat de mai mulţi bărbaţi de abuz sexual, John Travolta se laudă totuşi cu familia lui frumoasă. Actorul a defilat pe covorul roşu de la Cannes alături de soţia sa, Kelly Preston, şi de cei doi copii, Ella Bleu (18 ani) şi Benjamin (7 ani).

John Travolta (64 de ani) joacă împreună cu partenera sa de viaţă, Kelly Preston (55 de ani), în noul film “Gotti”. Amândoi arată foarte bine pentru vârsta lor. Starul a ţinut să mărturisească, la Cannes, că are o căsnicie fericită de 27 de ani. Asta deşi toată lumea ştie că mai mulţi bărbaţi l-au acuzat că i-a abuzat sexual. Travolta şi Preston au doi copii superbi, pe care au ţinut să-i prezinte publicului. Fiica cea mare, Ella Bleu, este deja o domnişoară frumoasă de 18 ani care joacă în filme. A slăbit, nu mai e durdulie, cum era în copilărie, şi a făcut furori într-o ţinută elegantă. Fiul cel mic, Benjamin, de 7 ani, este drăguţ ca mama sa.

El a apărut pentru prima oară pe covorul roşu. Kelly a suferit cele mai urâte umilinţe, după ce a aflat că soţul a înşelat-o cu bărbaţi. A vrut să se despartă de el, dar a anulat în scurt timp cererea de divorţ depusă în 2013. “S-a temut că divorţul i-ar fi adus şi mai multe umilinţe, pentru ea şi copii”, a dezvăluit o sursă apropiată cuplului. Însă ea face legea în casă. După ce au pierdut un copil suferind de autism, pe Jett, care a murit în 2009, la 17 ani, Kelly i-a pus condiţia lui John să-i mai facă un copil. Aşa a apărut pe lume Benjamin.

La sfatul celei mai bune prietene, Kirstie Alley, cuplul a început să participe la şedinţe de consiliere conjugală. Astfel, au reuşit să treacă peste toate neînţelegerile. Preston l-a cunoscut pe Travolta în timp ce turnau împreună pentru filmul “Experţii” în 1987. Ei s-au căsătorit la Hotel de Crillon din Paris la 5 septembrie 1991. Au împreună o avere de 190 de milioane $. Şi nu vor să o strice printr-un divorţ.

15_gettyimages-958851268

www.click.ro


MAI 19, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...