FRESH
Halle Berry are un nou iubit. Cine este bărbatul care a readus zâmbetul ...
Horoscop 21 septembrie 2020. Veşti bune în dragoste pentru unii nativi ...
Horoscopul banilor pentru săptămâna 21-27 septembrie. O schimbare ...
Naomi Osaka a anunțat că nu mai participă la turneul de la Roland ...

Ce fetiță superbă are Irina Shayk cu Bradley Cooper! Micuța seamănă perfect cu mama ei

Irina Shayk (33 de ani( s-a despărțit recent de Bradley Cooper (44 de ani), alături de care are o fetiță, dar a fost văzută din nou cu zâmbetul pe buze. Modelul a ieșit recent cu Lea De Seine în parc (2 ani), acolo unde cele două s-au distrat de minune.

Irina Shayk se poate mândri cu o scumpete de fată, care îi moștenește trăsăturile perfecte. Lea este blondă, are ochii albaștri și forma buzelor mamei ei. Micuța a rămas în grija Irinei Shayk, după ce aceasta a decis să îl părăsească pe soțul ei, Bradley Cooper, luna trecută. Paparazzi au surprins-o pe superba șatenă într-un parc din New York, alături de fetița ei. Irina a fost toată un zâmbet, cât timp s-a jucat cu Lea de Seine. Îmbrăcată lejer într-o rochie neagră, un trench verde-militar și o pereche de cizme de ploaie Chanel. Micuța s-a asortat cu celebra ei mămică, fiind îmbrăcată într-o fustiță neagră, un maiou Versace și o pereche de cizme de ploaie galbene.

Bradley Cooper și Irina Shayk își împart timpul astfel încât micuța să nu se simtă ciudat după despărțirea lor. Potrivit unei surse apropiată de cuplu, cei doi se coordonează în așa fel încât Lea De Sein să fie mereu cu unul din părinți, potrivit metro.co.uk. Când Lea de Seine are parte de evenimente importante din viața ei, ambi părinți sunt alături de ea, așa cum s-a întâmplat și de Ziua Tatălui, când actorul s-a dus acasă la Irina Shayk pentru a petrece timp împreună cu fiica lor.

Irina Shayk takes her daughter for a fun day at the park with friends in NYC Irina Shayk wears Chanel while her daughter opts for Versace Irina Shayk takes her daughter for a fun day at the park with friends in NYC

click.ro


IUN 21, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII