FRESH
Horoscop 29 octombrie 2020. Decizie importantă în dragoste
Horoscopul banilor pentru luna noiembrie. Berbecul ia decizii bune
Fondatorul unei secte sexuale condamnat la închioare pe viață! Supunea ...
Katie Price, concediu exotic în scaun cu rotile. Modelul britanic ...

Ce s-a întâmplat cu silueta Christinei Aguilera? Cântăreaţa aproape că gâfâia în timpul concertului de aseară, din cauza kilogramelor în plus!

În timpul concertului din Dublin, de aseară, Aguilera aproape că gâfâia în timp ce dansa pe scenă. Surplusul de greutate îşi spune cuvântul asupra divei care nu mai este într-o formă fizică bună de ceva ani încoace.

Christina se află în plin turneu The X Tour, iar fanii ei sunt în delir la fiecare întâlnire cu idolul lor. Şi asta pentru că vocea cântăreţei este la fel de bună ca-n anii ei de glorie. Ceea ce s-a schimbat de atunci este silueta lui Aguilera, care parcă se face tot mai rotunjoară pe măsură ce trec anii.

În trecut şi acum

fotojet3

Cântăreaţa de 38 de ani s-a întâlnit ieri cu fanii ei irlandezi, care au apreciat nespus show-ul pe care l-a făcut diva. Purtând un costum metalic, cu multe accesorii menite să ascundă kilogramele în plus, vedeta a făcut senzaţie pe scenă. Un singur aspect al întregii ei apariţii în public a primit critici din partea câtorva privitori – Christina face cu greu faţă efortului depus pe scenă, nefiind într-o formă fizică prea bună.

Îmbrăcată sumar, ca să-şi etaleze abdomenul plat, şi înfofolită, ca să ascundă colăceii de grăsime

fotojet2

În ultimii ani, cântăreaţa a avut destul de mult probleme cu greutatea. De fapt, diva a fost pusă chiar în situaţia umilitoare de-a ţine un regim de slăbire ca să aibă în continuare succes. În urmă cu nişte ani buni, când începeau să se vadă colăceii de grăsime pe talia divei, Christina a fost convocată de urgenţă de către echipa ei pentru a lua măsuri.

fotojet1

Mă îngrăşasem vreo 7 kg, în timpul unui turneu, şi mi s-a reproşat că sunt aspru criticată din cauza felului în care arăt. De fapt, mi-au spus că toată lumea din staff-ul meu e afectată de faptul că eu mă îngraş. Dacă continui să iau în greutate, nimeni n-o să mai cumpere bilete la spectacolele mele şi nimeni n-o să-mi mai cumpere albumele.

20651140-7654085-image-a-13-1573005233109

Confruntându-se cu realitatea deloc plăcută, Christina s-a pus pe slăbit şi a reuşit să revină la silueta care o consacrase. Însă, nu pentru mult timp. Atunci Aguilera s-a văzut nevoită să ţină ea o şedinţă echipei ei de producători şi regizori şi să precizeze următoarele: “E limpede că aveţi de-a face cu o fată grasă, aşa că obişnuiţi-vă cu gândul acesta şi făceţi-vă treaba în consecinţă!”

De atunci, greutatea vedetei a fluctuat neîncetat. Ba reuşea să arate superb, ba pierdea lupta cu kilogramele în plus şi redevenea rotunjoară. Ca acum, când se află în plin turneu prin Marea Britanie şi uimeşte cu vocea ei inconfundabilă, dar şi cu aspectul mai puţin flatant.

fotojet22222

Nu e nicio problemă să se arate lumii cu o siluetă mai voluptuoasă, doar că trebuie să ia în seamă un singur lucru – când are o talie mai dolofană şi pulpe mai rotunjoare, să nu se creadă vreo silfidă şi să poarte costume mulate, strălucitoare, care nu fac decât să-i scoată în evidenţă colăceii de grăsime. Să accepte cu adevărat că nu mai are situeta de la începutul carierei – cum este evident şi în fotografii! – şi să se îmbrace conform noilor ei dimensiuni. Corect?

okmagazine.ro


NOI 6, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII